Tour De France

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 18 lip 2008, 16:43

Może i upadł ale walka i te wszystkie afery są po to aby się podniósł :] Gdyby nie walczono z dopingiem i nikogo nie wyrzucano z wyścigu to pewnie nadal byś oglądał relacje i nawet byś nie wiedział że przymyka się na koksowników oko i pozwala im w ten sposób odnosić sukcesy. A może nawet przyzwolenie na szprycowanie byłoby powszechnie znane bo brak walki oznacza akceptację tego co się dzieje. Poza tym nasza rodzima piłka też ma przestać istnieć bo teraz jest na dnie i walczy się z korupcją? We Włoszech też mają zlikwidować ligę bo kilku idiotów kupowało mecze? Przecież takie zachowanie oznacza że zwyciężyło zło :evil: I może wreszcie do tych idiotów którzy startując w TdF na gazie co imo jest skakaniem w przepaść i łudzeniem się że się przeżyje, dotrze że nie tędy droga. Ale za tym powinny iść dożywotnie dyskwalifikacje i nie powinno być już nigdy miejsca w sporcie dla takich ludzi.
A ja pewnie i jestem zapaleńcem i za rok jak czas pozwoli znowu na tyle na ile będę mógł usiądę przed TV godzinami będę słuchał komentarzy duetu Jaroński & Wyrzykowski podczas TdF i tak jak oni udam że nic się nie stało a wspólnie będziemy kibicowali sportowi i oczekiwali na wielkie emocje w górach. Taki ze mnie cham :hardkor: Dodatkowo na trasy we Francji a szczególnie w miastach w Polsce jak zawsze wyjdzie trochę ludu i nikt nie będzie się zastanawiał czy ktoś brał czy nie tylko podziwiał tych co od kilku godzin mkną na rowerach 8)

Wróć do „Inne sporty”