Kibice, ultras, oprawa meczowa

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 25 lip 2008, 10:53

Marco pisze:ot działalność GW, nigdy więcej i lobby żydowskiego

Dobre mam nadzieje, że to płochy żarcik.

Lobby żydowskie lobuje w sprawie Odry Opole, koszulek jej kibiców i sprawy tożsamości historycznej Śląska Opolskiego niby w jakim celu? No w celu opanowania świata i rządzenia nim przy pomocy gojów-marionetek przecież to oczywista oczywistość.

Jeśli to tekst z Wybiórczej to ta gazeta po raz n-ty się totalnie kompromituje, nie po raz pierwszy i nie po raz ostatni. Wyborcza propaguje tzw. „tolerancje”. Więzłem to w cudzysłowów, bo ta „tolerancja” toleruje tylko i wyłącznie poglądy/postawy idealnie zgodnie z liną ideologiczna pisma, każdy kto choć na milimetr odstępuje od tej linii nie ważne czy w sprawach gospodarczy albo obyczajowych jest gnojony (czasem w chamski i wulgarny sposób) bezwzględnie tępiony, i wyzywany od faszystów/moherów/nazistów/antysemitów/kiboli przez jej co bardziej zagorzałych wyznawców, którym serdecznie współczuje z powodu zamknięcia się w brodziku intelektualny. Szkoda, że nie ma już Maleszki na szczęście został jeszcze Stec i jest wesoło.

„Nigdy Więcej” to taka śmieszno-denerwująca organizacja. Jednak nie ma co oceniać ich aż tak surowo, bo jakieś ich inicjatywy są godne pochwały, co nie zmienia faktu, że bardzo często w głupi sposób się zwyczajnie kompromitują.

Każdy mam prawo do manifestowania swojej przynależności narodowej, mi takie manifestowanie nie jest potrzeba, ale jeśli innym tak – to droga wolna, niech to robią mimo paszkwili GW. Wolność przede wszystkim.

Acha kibice to chyba jedna z ostatnich grup w Polsce, która mimo potężnej krytyki ze strony mediów różnorakich, organizacji rządowych i poza rządowych nie dała się spętać jarzmem tej okropnej poprawności politycznej i bardzo dobrze.

PS: Ciekawe czy jeśli kibice z Niemiec mieli by koszulki z napisem „Prusy Wschodnie zawsze Niemieckie” GW też podniosła był taki lament i nazywała to nacjonalizmem (ciekawe czy oni wiedza co to znaczy nacjonalizm)

Wróć do „Polska”