Wiedziałem, że pójdzie takie porównanie...Czyli tak, Eto'o gra mocno przeciętnie pomimo tego, że strzelił prawie tyle samo goli co miał wystepów - coś jak Ronaldo. Tylko, że Ronaldo gra w United i jak ustrzeli hat trick z Derby - najsłabszą ekipą w historii Premier League to jest zajebisty, bo zniszczył frajerów, ale jak Eto'o strzeli 3 gole Levante, to "zjazd na ziemie" bo to ogórasy były
Już to mówiłem i powtórzę Gole to nie wszystko.Eto`o jest slaby, ostatnie sezony nic nie gral w Barcelonie, trzeba go oddac za 20 kg miesa i zajac sie Dymitarem, ktory w zeszlym sezonie strzelil mniej bramek niz tragiczny Eto`o
Jedno pytanko. Czyli w poprzednich dwóch sezonach Etoo był lepszy niż Rooney, bo strzelił więcej goli?Samuel miał tak słabe sezony, że borykając się z groźnymi kontuzjami i grając mało strzelał więcej bramek od chociażby Rooney'a grającego prawie 2x więcej.
Po raz kolejny! Pędź szybko po canal+ i oglądaj oglądaj i oglądaj bo człowieku GÓWNO wiesz.A porównywanie go do Berbatova, który w Tottenhamie nie powala, a nie sprawdził się w wielkim futbolu, jest niesmaczne. Ale kibiców United stać na wiele.
skończ człowiek z grzybami i czytaj dokładniej. Jak ktoś pisał 18 mln to miał na myśli funty.wiec 18 mln euro za Eto`o to odpowiednia suma
O Saszy juz wspomniałem pisząc o Nistelrooy'u. Rok 2006 wiosna kapitalna, Holender nie wąchał murawy, na jesienni ponownie kapitalny, świetna współpraca z Roo. Fergie bez żalu oddał Holendra bo wiedział kogo ma. I tak samo go skończyły kontuzje. I mam pamiętać o jednym sezonie.
A panom z Barcelony po raz kolejny zalecam się obudzić. Nie wygraliście NICZEGO od dwóch lat. Także panowie jeszcze raz przestać bujać w obłokach, era 2 pięknych lat minęła, wiem że boli, ale nic nie poradzę wróciliscie na swoje miejsce