Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: mistyk » 28 lip 2008, 16:24

Kamil232 pisze:

Jedno pytanko. Czyli w poprzednich dwóch sezonach Etoo był lepszy niż Rooney, bo strzelił więcej goli? :lol: Czyli kilka lat temu Stasiek Svitliica był lepszy od Frankowskiego czy od Żurawskiego bo strzelił więcej bramek? Z takim ignoranctwem nie ma po prostu co dyskutować. Radzę poszukać tego lekarza. Po drugie radze, kupić canal+ i oglądać oglądać i jeszcze raz oglądać w akcji Rooney'a czy Berbatov ile oni swoją grą ustawieniem podaniami dają dla drużyny. Ile dzięki temu zawodnikom zyskuje zespół. Był kiedyś u nas taki napastnik, walił gole za golami chwała mu za to wygraliśmy z nim 2-3 czy Mistrzostwa przez 6 lat, cała gra była ustawiona pod niego. Odszedł zastąpił go napastnik, któy nie stoi tylko w polu karnym, ale i potrafi z niego wyjśc zejść do skrzydła etc. efekt 2 Mistrzostwa i Puchar Europy. Powiesz, że złożyło się na to wiele czynników, a ja Ci powiem, że jednym z tych wielu było właśnie to o czym napisałem. Także jak już mówiłem ignoranci niech nadal tylko patrzą w statsy.

Po raz kolejny! Pędź szybko po canal+ i oglądaj oglądaj i oglądaj bo człowieku GÓWNO wiesz.
Nie uzywam takiego okreslenia jak "lepszy", odnoszacego sie do caloksztaltu. Dla mnie Eto`o w ubieglych dwoch sezonach byl lepszym napastnikiem niz Rooney. I ogolnie jest lepszym napastnikiem.

Widze tez, ze ogladanie canal+ ci nie najlepiej sluzy. Ogolnie odradzam sluchanie komentarza pana X z canalu+, ktory przezywa orgazm przy kazdej akcji pewnej druzyny. Jesli ktos oglada jedynie canal+ i na tej podstawie wyciaga wnioski to szczerze wspolczuje, wszak ciezko jest byc tak ograniczonym zyciowo w 21 wieku.

I zgadzam sie co do tego, ze Rooney i Berba daja duzo swoim druzynom. Rooneyowi nawet lepiej czasami wychodzi bronienie niz atakowanie.

Warto tez pamietac, ze w systemie jakim gra Barcelona, bramki "9" sa bardzo wazne.

Wróć do „Anglia”