FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 724

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 28 lip 2008, 16:52

Hanni pisze:Jak dla mnie kilka meczy zagranych na wysokim poziomie nie wystarczy i akurat z tym stwierdzeniem się nie zgodzę
kilka? Ty chyba tylko ME ogladałeś :wink:
Hanni pisze:No właśnie ciężko jest powiedzieć ile on w tym Zenicie może dostawać.
zarabia koło 4 mln na sezon + premie :wink:

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 28 lip 2008, 16:52

czeher pisze:Nie przypadkowo w skladzie Zenitu pomimo wielu nacji, nie ma czarnoskorego pilkarza
podobno Advocat chciał jakiegoś czarnego pilkarza sprowadzic, ale zrezygnował mówiać, ze kibice Zenita jeszcze do tego nie dojrzeli :roll:

nie wiadomo jak by sie u nas Arszawin zaaklimatyzował. niby jest Hleb to by sobie mogli po rosyjsku pogadać ale za drugiej strony Rosjan grajacych za granica można na palcach jednej reki policzyć (ja kojarzę jednego :lol: ). ogólnie to siedzą u siebie jak swego czasu Meksykanie. dobrze zarabiaja sa u siebie gwiazdami, czegóż chcieć wiecej ?
Hanni pisze:ciężko jest powiedzieć ile on może tak naprawde zarabiać
oficjalna pensja to jedno. pytanie czy i ile dostaje pod stołem, ale ogólnie to uważam, jeśli kluby by sie dogadały co do sumy odstepnego to pensja by nie była problemem. no chyba żeby ządał tyle co dinho :lol:

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 28 lip 2008, 16:54

grzegorzfcb pisze:dobrze zarabiaja sa u siebie gwiazdami, czegóż chcieć wiecej ?
No wiesz, niektorzy maja jeszcze taka malutką rzecz, ambicję ;)

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 28 lip 2008, 17:02

rdz pisze:No wiesz, niektorzy maja jeszcze taka malutką rzecz, ambicję
u niektórych jest odwrotnie proporcjonalna do zarabianej kasy :wink:
nic tu Arszawinowi nie insynuuje, ludzie są po prostu różni. Na razie nie słychac aby wywierał jakąś presje na Zenit a 25 mln nie jest wart. Już lepiej wydac 25 na Silvę

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 28 lip 2008, 17:08

Akarin pisze:kilka? Ty chyba tylko ME ogladałeś
Akarin, mówię o meczach rozegranych na wysokim poziomie, w meczach o wysoką stawkę. A te można policzyć na palcach. Puchar UEFA+ME, on wcześniej nigdy tak nie błyszczał, a ma już chyba 28 lat.
grzegorzfcb pisze:Na razie nie słychac aby wywierał jakąś presje na Zenit a 25 mln nie jest wart.
Dokładnie, wystarczy spojrzeć za ile przeszedł Hleb.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 28 lip 2008, 17:12

27 lat i jest wielka gwiazdą ligi rosyjskiej od kilku lat. To nie La Liga czy Premiership czy nawet Ligue 1, ale liga rosyjska stale podnosi poziom. np.Skrtel i Vidic grali tam dobrze, a taki Vidic jest teraz jednym z lepszych obrońców w europie.

Arszawin w pewnym sensie to ryzyko, ale za około 20 mln warto.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 28 lip 2008, 17:17

Hanni pisze:Akarin, mówię o meczach rozegranych na wysokim poziomie, w meczach o wysoką stawkę. A te można policzyć na palcach. Puchar UEFA+ME, on wcześniej nigdy tak nie błyszczał, a ma już chyba 28 lat.
:arrow:
27 lat i jest wielka gwiazdą ligi rosyjskiej od kilku lat. To nie La Liga czy Premiership czy nawet Ligue 1, ale liga rosyjska stale podnosi poziom. Skrtel i Vidic grali tam dobrze, a taki Vidic jest teraz jednym z lepszych obrońców w europie.
Wiesz zapytaj czehera, on Ci powie wszystko o rosyjskiej lidze. Ja też ją oglądam od paru lat (moze nie za często), ale Arshavin tam gwiazdą jest już od jakiegoś czasu. W Rosji jest wielu fajnych grajków, Bask wymienił paru, ale tam są jeszcze inne potencjalne gwiazdy. Tylko trzeba je umieć wyłapać. Arshavin nie chciał sie ruszać nigdzie wcześniej, choć z tego co wiem miał parę ofert. Teraz chce i ma rację.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 28 lip 2008, 17:20

OK, przyznaję nie oglądam ligi rosyjskiej. Ale moje uwagi napisałem na podstawie Pucharu UEFA i Mistrzostw Europy.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lip 2008, 17:56

mistyk pisze:Arshavin jest najlepiej zarabiajacym pilkarzem w Rosji, ale jego pensja wciaz daleka jest od tych, ktore otrzymuja najlepsi pilkarze w Europie, dlatego chyba trzeba wziac na ta wypowiedz lekka poprawke.
Niekoniecznie mistyk. Przypuszczam, że Arszawin zarabia w Zenicie mniej więcej tyle ile czołowi piłkarze u nas.
mistyk pisze:Tez osobiscie preferuje Arshavina niz Silve, ale nie za takie pieniadze jakie chce Zenit.
To znaczy nie za jakie? Jak dla mnie mogliby dać do 25 mln. Silva nie byłby tańszy a poza tym nie chodzi o pieniądze. Taki zawodnik jest nam po prostu bardzo potrzebny i to powinno być najważniejsze. Pieniądze schodzą na dalszy plan.
grzegorzfcb pisze:Już lepiej wydac 25 na Silvę
Chętnie usłyszę dlaczego. Ja swoje zdanie na temat Arszawina wyraziłem konkretnie i precyzyjnie. Czekam teraz na odpowiedź zwolenników Silvy. Dlaczego to lepsza opcja niż Andriej?

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 28 lip 2008, 18:17

Mentor pisze:Przypuszczam, że Arszawin zarabia w Zenicie mniej więcej tyle ile czołowi piłkarze u nas.
Gdzieś czytałem że zarabia jakieś 3,5 mln €...

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 lip 2008, 19:20

arszawin nie zarabia powyzej 8 baniek czyli tyle ile czolowi pilkarze u nas

wg doniesiem prasy podczas euro zarabia 2 miliony euro.

pozniej sport zaczal wydziwiac ze zarabia 6 milionow ale tradycyjnie bylo to ich debilne gdybanie

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lip 2008, 19:35

Ile piłkarzy u nas zarabia powyżej 8 baniek? Możesz nam to zdradzić?

Awatar użytkownika
lech98
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 28 lip 2008, 19:36

3,5 mln euro...prawie tyle co u nas :lol:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 lip 2008, 21:19

Mentor pisze:Ile piłkarzy u nas zarabia powyżej 8 baniek? Możesz nam to zdradzić?
4 - eto'o, messi ,henry i puyol

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 lip 2008, 21:28

(L)oczkerson pisze:Gdzieś czytałem że zarabia jakieś 3,5 mln €...
I mnie się obiła też o uszy ta kwota.
Co do lewoskrzydłowego.Mnie również nie przypadł do gustu Rosjanin [ Nie twierdzę, że jest słabym piłkarzem ] , ale większość zachwycało się tylko jednym meczem w ME Arszavina i to tyle ponieważ niestety nic wielkiego w tym turnieju nie pokazał.W Pucharze UEFA wiadomo zagrał na równym poziomie prowadząc Zenit do triumfu w rozgrywkach.Choć nie oglądam regularnie rozgrywek Ligi rosyjskiej to nawet jak tam brylował to wcale nie musi być tak w PD ponieważ jak by nie patrzą jest to silniejsza liga.Mnie osobiście marzy się Silva.Uwielbiam oglądać grę Davida.Jego technika, niepozorność,sposób poruszania się na boisku jest magiczny.Owszem, tak jak napisałeś Mentor nie będzie on strzelał tyle bramek co R10, ale myślę, że on może być dobrym asystentem dogrywając piłki Francuzowi, Bojanowi, Eto'o czy Messiemu.Zastanawiam się czy Txiki nie mógł by włączyć do transakcji Villi :think: Valencia jak każdy wie ma poważne kłopoty finansowe więc gdyby Blaugrana zaproponowała by za dwóch grajków około 60 milionów, dlaczego nie ? Gdyby Villa przyszedł zamiast np. Benzemy to byłbym zadowolony.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”