jeśli gdzieś u mnie zauważyłeś chorę ideologię to czas wybrać sie do lekarza.red85 pisze:Toć to jakiś paradoks. Kibice Barcy zbiegli się do tego tematu, aby przekonywać wszystkich, jakim to (pół)Bogiem jest Etoo, a tutaj czytam, że rzekomo to fani United wywyższają swoich pod niebiosa. Ocknijcie się i czytajcie! Czytajcie na litość boską uważnie, a nie po łebkach dorabiając przy tym jak zawsze jakąś chorą ideologię..
nie odpowiedziałeś na najważniejszą częśc, czyli ile razy zdobyliście oba tytuły.kamil pisze:Ile razy w ciągu 9 lat ktoś zdobył oba tytułu?
w Lm. Chyba jasno sie wyraziłem, nie? Czy w tym sezonie znowu macie zamiar odpaść w fazie grupowej?Kamil232 pisze:Słynne udowodni? Co ma udowadniać? W ciągu dwóch lat zdobyli 2 razy mistrzostwo, doszli do finału FA CUP i półfinału LM, co jeszcze musi udowadniać taki zespół ?
chodzi mi o sam finał. Nie musisz udawać super inteligentnego i tak Ci nie wychodzi.Kamil232 pisze:które zwycięstwo? W 1999 roku jak nie przegraliśmy żadnego meczu czy w 2008 jak nie przegraliśmy żadnego meczu?
a czy ja napisałem, że ktoś z czymś takim wyjechał? Napisałem tylko, że nie chce czegos takiego usłyszeć, tak na przyszłość.Kamil232 pisze:Kiedy ktoś tu z kimś takim wyjeżdzał?
Żyjcie chwilą, bo nie sądzę, że potrwa ona długo. Wg mnie musicie jeszcze udowodnić, że macie naprawdę taka zajebistą drużynę, jak sądzicie, w tym sezonie. Jesli zajdziecie do finału/ półfinału LM i wygracie ligę to można powiedzieć i ja to też powiem, że jesteście zajebiści. Ale to tego długa i cieżko droga.