Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 29 lip 2008, 15:46

red85 pisze:Toć to jakiś paradoks. Kibice Barcy zbiegli się do tego tematu, aby przekonywać wszystkich, jakim to (pół)Bogiem jest Etoo, a tutaj czytam, że rzekomo to fani United wywyższają swoich pod niebiosa. Ocknijcie się i czytajcie! Czytajcie na litość boską uważnie, a nie po łebkach dorabiając przy tym jak zawsze jakąś chorą ideologię..
jeśli gdzieś u mnie zauważyłeś chorę ideologię to czas wybrać sie do lekarza.
kamil pisze:Ile razy w ciągu 9 lat ktoś zdobył oba tytułu?
nie odpowiedziałeś na najważniejszą częśc, czyli ile razy zdobyliście oba tytuły.
Kamil232 pisze:Słynne udowodni? Co ma udowadniać? W ciągu dwóch lat zdobyli 2 razy mistrzostwo, doszli do finału FA CUP i półfinału LM, co jeszcze musi udowadniać taki zespół ?
w Lm. Chyba jasno sie wyraziłem, nie? Czy w tym sezonie znowu macie zamiar odpaść w fazie grupowej?
Kamil232 pisze:które zwycięstwo? W 1999 roku jak nie przegraliśmy żadnego meczu czy w 2008 jak nie przegraliśmy żadnego meczu?
chodzi mi o sam finał. Nie musisz udawać super inteligentnego i tak Ci nie wychodzi.
Kamil232 pisze:Kiedy ktoś tu z kimś takim wyjeżdzał?
a czy ja napisałem, że ktoś z czymś takim wyjechał? Napisałem tylko, że nie chce czegos takiego usłyszeć, tak na przyszłość.

Żyjcie chwilą, bo nie sądzę, że potrwa ona długo. Wg mnie musicie jeszcze udowodnić, że macie naprawdę taka zajebistą drużynę, jak sądzicie, w tym sezonie. Jesli zajdziecie do finału/ półfinału LM i wygracie ligę to można powiedzieć i ja to też powiem, że jesteście zajebiści. Ale to tego długa i cieżko droga.

Wróć do „Anglia”