Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 » 29 lip 2008, 21:21

Jeżeli ktoś potrzebuje napastnika do strzelania bramek (ktoś może mieć taki fetysz) to Eto'o jest bardzo dobrą opcją.
Po co ten nawias? To chyba Ty tutaj nie możesz pojąć, że nie dla wszystkich jedynym wymiernikiem wielkości napastnika są bramki. To wszystko. Pozatym nikt tutaj nie mówi, że Eto'o to jest jakiś pionek i nikogo nie zdziwi to, że być może nagle wróci do formy sprzed 2 lat. Ja już napisałem, jeśli ktoś próbuje mi wmówić, że ten Eto'o którego widziałem w obu półfinałach z MU nic nie starcił ze swojej klasy z tego Eto'o którego widziałem 2 lata temu to to jest kompletne nieporozumienie. Może Ronaldinho też nadal jest najlepszym grajkiem świata i nic nie stracił ze swojej klasy. No litości.
Co do Martina , rok temu mnie przekonal , teraz sciagam przedsezonowe mecze i licze ze obejrze w jego wykonaniu cos ciekawego . Mimo wszystko chcialbym zeby pogral troszke
Niezła asysta w ostatnim meczu z Kasier przy golu Giggsa, gol bodaj z Pirates i nic więcej ciekawego nie zobaczyłem. Przyrównał bym jego grę do Eagles'a. Po tym jak praktycznie stracił poprzedni rok nie grając nawet w Shefield United ja już w niego nie wierzę, ale również z miła checią bym się rozczarował ;)

Wróć do „Anglia”