Arsenal FC (zbiorczy)

Forn
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: Forn » 31 lip 2008, 11:27

Jest kilka pozytywnych aspektów tego transferu. To, że nie grał dużo w Werderze nic nie znaczy, bo nasz Boss zna i takie przypadki. Chociażby Henry.
Se porównanie znalazłeś, Henry był już wtedy mistrzem świata i grał dla Wengera w Monaco wiele meczów, Amaury rozegrał w 1 składzie Werderu bodajże całe 15 minut.
Ade zagrał tragicznie, ale niech mu będzie, że pierwszy mecz po wakacjach.
Ciekawe, jak szybko zauważy, że jest na najlepszej drodze do siedzenia na ławce i patrzenia na Bendtnera. A miała być Barca :P.
Ten dziś mi imponował Smile Wszedzie było go pełno, walczył o każdą piłkę, a bramka też znakomita.
Nicklas to dla mnie szok muszę przyznać, 1,5 roku temu nie wierzyłem w niego, potem miał mecze lesze i gorsze (wiadomo młody), ale ostatnimi czasy trzeba przyznać, że ma wsio żeby być Adebayorem3.0, jest tak samo silny i dobry w powietrzu, lepszy technicznie i myśli na boisku.
Clichy miał słabszy początek, ale to co robił w drugiej ... klękajcie narody. Kapitalna akcja przy bramce Veli [no i asysta - warto obejrzeć jak walczył tam Clichy] po chwili sam mógł strzelić gola, posłał piłkę na górną siatkę. Strasznie dużo rajdów lewą stroną, dużo dośrodkowań, etc. etc.

W ofensywie kapitalny, jeszcze niech tylko będzie troszkę lepiej w def. Btw co znaczy górną siatkę ? Na moje to było w długi róg :D.
Będzie pociecha z niego Krzywy
Tylko żeby nie oszaleć i dać mu czas, to dziecko jeszcze przecież.

Wróć do „Anglia”