To jest bardzo wygodne nabijać się z Zieńczuka. W końcu jak on śmiał być najlepszy w punktacji kanadyjskiej w zeszłym sezonie. To przecież za wysokie progi na zieniowe nogi. Powinien był oddać te asysty komuś godniejszemu. A kibice śmiący sprawdzenia Zieńczuka w jakimś sparingu? Wyśmiać. Na Euro powinien jechać Głowacki z Brożkiem, ale wygodnie wyciągnąć tego Zieńczuka. Napiszcie wprost, że to jakieś bojówki Platformy chciały Zieńczuka w kadrzeYukasz pisze:Meczu nie widziałem ale jak piszecie że Zieńczuk słabo zagrał to macie odpowiedź dlaczego tak a nie inaczej spisywał się na ostatnim EuroBo przecież dlatego że on nie pojechał nie wyszliśmy z grupy
Ja mimo to się cieszę, że Zieńczuk wzniósł się ponad swój dotychczasowy poziom, bo dzięki niemu mamy mistrza i reszta ligi przez 1,5 wąchała kurz za Wisłą. Oczywiście wiem, że dla takich internacjonałów, jacy są pilka.pl, mistrzostwo Polski to jest nic. Śmieszna liga, śmieszni zawodnicy, sami kibole, mordercy i rasiści. Tylko w takim razie skoro macie takie zdanie, to wyśmiewanie wyników w pucharach chwały wam nie przynosi. Poza światem South Parku nie ma punktów fajności za wyśmiewanie kalek czy dzieci z zespołem Downa.
Rozumiem, że jak Homel nie przejdzie Legii, a Chelsea Kaukazu nie przejdzie Lecha, to wyśmiejecie piłkę azerską i białoruską. "Hahaha mamy odpowiedź dlaczego Białorusini zagrali na Euro tak a nie inaczej
Wyśmiewanie polskiej ligi to jak kopanie kulawego bezdomnego. Niewidomego. I z AIDS.
Brożek? Ćwierć sytuacji, jedna bramka - czyli słabo. Jak to na zczuba napisali - "prawo zbliżania się do reprezentacji damy Brożkowi dopiero jak strzeli gola na wagę awansu Ligi Mistrzów". Zapomnieli, że stosując taką klasyfikację, to żaden napastnik w reprezentacji Polski grać nie powinien. reszta jeszcze gorzej. Bez Kokoszki i Dudki (podobno najlepszy zawodnik Wisły w zeszłym sezonie - jak miałem okazję przeczytać w tym temacieYukasz pisze:A jak grali inni zawodnicy Wisły - Brożki itpi może jakiś wtajemniczony Wiślak wytłumaczy mi dlaczego nie było wzmocnień aby powalczyć o LM bo przynajmniej wg prasy pół roku temu Wisła wzmacniając się już myślała o el. do LM a teraz nawet chyba jest gorzej (jest?)
Wzmocnienia będą jak zapłacisz za nie
PS. Przepraszam resztę za to co wczoraj pisałem. Bo opinie, jakie pojawiły się na forum są bardzo wyważone w porównaniu z prasą. "Wisła skompromitowała polską piłkę, "Beitar pokazał Wiśle jak grać z polotem itp", "Wisła nie jest jest godna tytułu championa kraju". Wstyd. Nie dla Wisły, która zagrała na tym samym poziomie co rywal, ale dla poziomu dziennikarzy.