Derby County (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: mrc » 12 lut 2005, 21:19

smitu pisze:
mrc pisze:
smitu pisze:dlaczego !!!! przecierz ten pilkarz grac nie umie co z tego ze bramke strzelil skoro nie wykorzystal 4 innych 100 procentowych szans !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten gosc to kloda drewna ktora w kadrze moze byc ale drwali na mistrzostwa swiata w scinaniu drzew
Skąd wiesz? Oglądałeś ten mecz? Pokarz mi napastnika, który wykorzystuje wszystkie sytuacje jakie ma. Myśle że nie ma takiego. Nawet Frankowski, tak wychwalany przez wszystkich, miał "setę" w meczu z Białorusią i strzelił Panu Bogu w okno. :wink:

czlowieku !!!! rasiak nie trafil 4 - 100 procentowych sytuacji !!!!!!!!! a wiem bo czytalem relacje w necie !!!!!!!!!! z 6 metrow nie potrafil trafic do bramki !!!!!!!!! watpie czy franek by tego nie strzelil, a jak jestes tak wielkim fanem tego "napastnika" to lepiej sie zastanawow komu ty kibicujesz !!!!!! poza tym przez niego w kadrze polski nie moga grac tacy jak sagan czy brozek bo slepy janas w niego wierzy, szkoda gadac !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Stary nie denerwuj się tak bo ci żyłka strzeli :wink: Nie mówię że jestem jego fanem ale to i tak najskuteczniejszy polski piłkarz występujący poza granicami naszego kraju :wink: A co do Sagana i Brożka, to nikt im nie broni strzelac tyle bramek :lol:

Wróć do „Anglia”