Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post autor: KajoFC » 08 sie 2008, 12:53

Haha właśnie przez takich ludzi powstają stereotypy że Romek da 80mln za Torresa i 100mln za Kake chociaż i tak każdy wie że to nie realne. Jak mówicie że Robinho strzela fochy i chce odjesc to czemu tak cennego piłkarza jak go teraz opisuje chcieliscie oddac jako rozliczenie za C.Ronaldo. Teraz jest taka sama sytuacja jak z C.Ronaldo mącicie mu w głowie żeby dołaczył do Realu itd chociaż MU się nie zgadzało teraz Chelsea chce Robinho i Real ma jakieś ale ? A po drugie jeśli przeszkadza Ci to skąd Abramovich ma kase to idz do prokuratury i załóż mu sprawę. Dorobił się na gazie i ropie jak połowa Kremla. I po drugie raczej nie opuści Chelsea bo jak mu się zwróci tak wielka inwestycja ?? Dał pieniądze na dorbych zawodników wydał miliony i ma teraz se odejść i zostawić klub ? Nie kibicuje Chelsea dla Romka i jego kasy ,chodzi o zawodników których lubie.

Kod: Zaznacz cały

Agent Robinho ujawnił, że Brazylijczyk jest wściekły na sposób traktowania go przez Real Madryt i twierdzi, że jeśli chce walczyć o miano najlepszego gracza świata to nie może pozostać w swym obecnym klubie.

Wagner Ribeiro powiedział, że gwiazda madryckiej drużyny jest rozwścieczona tym, jak klub traktuje go w ciągu tego lata.

Teraz, kiedy Chelsea złożyła oficjalną ofertę za zawodnika, różnice zdań pomiędzy Robinho i Realem są jeszcze większe.

"Chelsea złożyła formalną ofertę Realowi Madryt w sprawie pozyskania Robinho. Nie znam kwoty, ale fakty są takie, iż oferta wpłynęła do hiszpańskiego klubu."

"Robinho jest bardzo zły z powodu zachowania włodarzy Realu wobec niego."

"Dzwoni do mnie codziennie i pyta czy są jakieś postępy, a ja za każdym razem muszę mu mówić, że nikt się do mnie w tej sprawie nie odzywał."

"Spędziłem 3 dnia starając się porozmawiać chociażby z jednym z dyrektorów Realu, ale wszyscy nagle zniknęli."

"Robinho się już pogubił. Chce być najlepszy na świecie, ale w Realu tego nie osiągnie gdyż jest traktowany jak zwykły kopacz."

"Nie podoba mu się ani jedno posunięcie Realu w trakcie obecnego okna transferowego."

Mówiło się, że klub z Madrytu chce pozyskać Cristano Ronaldo, a na Old Trafford w rozliczeniu miał powędrować właśnie Robinho i to właśnie te informacje według Ribeiro przelały czarę goryczy.

"Real chciał ściągnąć Cristiano Ronaldo, ale nie był w stanie tego uczynić. Drugą opcją był Van der Vaart, trzecią Villa, a dopiero na czwartym miejscu postawili Robinho." kontynuował.

"Tak nie może być. Mój klient chce być najlepszy, a ze strony Realu nie otrzymuje żadnego wsparcia. Jest także pewny, iż Real stara się o Davida Villę."

"Robinho chciał grać jeszcze długo w obecnym klubie, a potem wrócić do Santosu."

"Teraz jednak, kiedy klub go nie wspiera, nic nie jest jasne. Robinho wie, że Scolari z całą pewnością traktowałby go lepiej ponieważ zna go bardzo dobrze i często z nim rozmawia."

Wróć do „Anglia”