Jeżeli dla Dacourta i Suazo ponownie nie znajdzie się miejsce nawet na ławce rezerwowych to chyba wszystko będzie jasne.
Wczoraj z rozpędu obejrzałem mecz Ajax-Arsenal, i wniosek jest taki, że powinniśmy sobie wieczorem postrzelać, gra defensywna (zresztą również Arsenalu) stała momentami na naprawdę niskim poziomie.
Jose szykuje druzynę na SCI, nie spodziewam się eksperymentów, pewnie klasycznie zamieni role napastników - wczoraj wyszedł w pierwszym składzie Crespo, dzisiaj pora na Aderiano. Do tego pewnie Figo za Balotelliego i Maicon od pierwszej minuty. No i dzisiaj szansę zaprezentowania sie dostanie trzecia opcja w bramce czyli Orlandoni.
Ciekawe, którą połowę dostanie Ibra, ja bym obstawiał jednak drugą, na nieco podmęczonego już rywala.
Czytam tak opinie na temat dotychczasowej gry Interu i widzę jakieś gigantyczne niezrozumienie sytuacji. Jak ktoś liczy, że Inter bedzie grał Joga Bonito za Jose to ma coś z głową nie tak
A z drugiej strony jeżeli ktoś uważa, że to co prezentujemy to brzydka defensywna gra niech włączy kasetę z Interem Cupera. Już nie chcę się wgłębiać bardzo w temat, ale styl rozgrywania piłki jest diametralnie różny.

Czyżby pierwsze, ale wcale nie najmniej ważne zadanie Jose - integracja z drużyną już wykonane