Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 138

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 sie 2008, 16:25

Ja wiem, ze Gago nie zostanie sprzedany jeszcze dlugo. A jak zostanie to za naprawde duza kwote. Przynajmniej ku temu dazy jego rozwoj. Porownaj sobie jego poczatki w Realu, a to co gral w poprzednim sezonie.

Robinho w ciagu 2057 minut przyczynil sie strzelajac lub asystujac do zdobycia 18 bramek. Co onacza, ze raz na 114 minut przyczynial sie do bramki.

Dla porownania Deco, ktorego tak gloryfikujesz z jednym golem i 5 asystami w 1181 minut wypada z tym raz na 197 minut.

Dinho 8 goli i 2 asysty w 1172 minuty - raz na 117 minut - rowniez gorzej od Robinho.

Cos jeszcze?
George Jung pisze:mimo wszystko łatwiej jest mi uwierzyć w powrót czegoś co widziałem niż wyobrazić sobie wielkiego Robinho , którego nigdy nie widziałem .
Co tylko potwierdza to jak malo widziales. Zapewne niewidziales gry Robinho do czasu kontuzji po ktorej to zaczal grac gorzej i do konca sezonu mial problem by odzyskac wczesniejsza forme.
George Jung pisze:pamiętaj też że zawodnik chce odejść a ma to chyba znaczenie, nie uważasz realfanku?
Cristiano tez chcial odejsc, ale mu sie odechcialo. Wystarczyla jedna rozmowa. Tutaj tez bedzie niedlugo powazna rozmowa.

Naprawde wierzysz w kazde slowo Ribeiro? Robinho chce odejsc bo nie pojechal na IO? I z tego powodu oposci Real o transfer do ktorego tak zaciekle walczyl z Santosem opuszczajac treningi zeby teraz pojsc do Chelsea.

Ja jestem pewien, ze Robinho zostanie w Realu. Wszystko to tylko gierki Ribeiro, ktorego niewarto sluchac. On bardziej chce tego transferu niz sam pilkarz.

George Jung
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 09 sie 2008, 16:50

wow. teraz dopiero dotarło do mnie jak wymiatał Robson , to prawidzwy następca Pelego ! przyczyniał się do bramki o 3 min szybciej niż Dinho...
szkoda tylko że był to najsłabszy sezon Dinho od lat... a Robinho najlepszy. te 3 minuty robią różnice :D tymi oto statystykami udowodniłeś mi dlaczego Chelsea powinna zapłacić więcej.

porównanie Deco z Robinho..możesz nie wiedzieć ale Deco miał "troche" inne zadania i role na boisku niźli Robson następca Pelego.

czytasz moje posty? napisałem chyba że Robinho grał dobrze 3 miesiące. troche mało...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 sie 2008, 16:58

Wlasnie dla Ronaldinho byl to najgorszy sezon i ostatnio co jeden ma gorszy.

Robinho robi staly postep. Taka subtelna roznica.

Barca byla otwarta na oferty, Real nie jest. Detal.

Deco tez mial najgorszy sezon w ostatnich latach. Ale co tam.

Robinho gral dobrze trzy miesiace. Do czasu, jak sie polamal i przezdluzszy czas nie gral w pilke, a pozniej trudno bylo mu odzyskac forme, bo swietnie dysponowany byl Robben. Gdyby sie nie polamal to moge zaryzykowac stwierdzenie, ze statystyki mialbgy znacznie lepsze od Dinho. Bo do kontuzji, a po kontuzji roznica jest znaczna.

Moze jeszcze porozmawiamy o pieniazkach, jakich rzadala ta sama Chelsea za Robbena i jakie tam byly okolicznosci? Jakos nikt nawet nie odwazyl sie wachnac tego watku choc byl poruszany kilka razy. Ciekawe dlaczego... Co George Jung :>

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 09 sie 2008, 17:35

RealFan pisze: Moze jeszcze porozmawiamy o pieniazkach, jakich rzadala ta sama Chelsea za Robbena i jakie tam byly okolicznosci? Jakos nikt nawet nie odwazyl sie wachnac tego watku choc byl poruszany kilka razy. Ciekawe dlaczego... Co George Jung :>
to powiedz dokładnie jaką sumę zapłacił Real za złamasa Robbena?

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 sie 2008, 18:15

RealFan, ale nie porównuj... co z tego, że Real tyle zapłacił ? Real słynie z tego, że jeśli kogoś chce to płaci tyle ile inny klub zażąda...
Tutaj niestety jest ten problem Realu... transfer Vaartha może zapoczątkuje dobre i tanie transfery, choć może i nie... nie zapominajmy, że to HSV tutaj było pod ścianą.

Co do ceny... Robinho jest wart ze swoją grą i bajecznością właśnie te 25-30 mln. max. Minus taki, że Real niekoniecznie może chcieć go sprzedać...

Tyle, że my nic nie wiemy... nie wiemy ile Real żąda (o ile coś żąda, w jakim stadium są rozmowy (o ile w ogóle są).
Takie gdybanie na zasadzie 'za tyle go nie sprzedamy', 'jest wart 100x więcej' są lekko dziecinne... tyle każdy z nas ma do gadania co nic... a gdybanie... no właśnie.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 09 sie 2008, 18:36

Sammyy pisze:RealFan, ale nie porównuj... co z tego, że Real tyle zapłacił ? Real słynie z tego, że jeśli kogoś chce to płaci tyle ile inny klub zażąda...

Romek chyba z tego samego słynie ;)
Co do ceny... Robinho jest wart ze swoją grą i bajecznością właśnie te 25-30 mln. max. Minus taki, że Real niekoniecznie może chcieć go sprzedać...

Wątpię żeby Real go za tyle sprzedał Berbatova jest strasznie ciężko za tyle kupić a wydaje mi się że Robinho jest jednak więcej wart niż Bułgar :P

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 sie 2008, 19:24

KajoFC pisze:to powiedz dokładnie jaką sumę zapłacił Real za złamasa Robbena?
36 mln euro. Za zawodnika powaznie kontuzjowanego w czasie transferu, za zawodnika bedacego podatnego na urazy, o ktorego Real staral sie od roku i ktory chcial zmienic barwy.

Sammyy - Kiepsko kombinujesz. Real negocjowal transfer Robbena od bardzo dawna. Oferowane byly sumy bardzo rozne. Od 20 do 32 mln euro. Chelsea natomiast bardzo dlugo nie chciala w ogole go sprzedac, a potem zabunkrowala sie przy 36 mln i nie ustepowala ani o euro centa. Nie zwazajac przy tym na nic, tylko na chec ze strony Realu, aby zawodnika pozyskac. W miedzy czasie grozila skarga do FIFA jak to Real nielegalnie chce pozyskac ich zawodnika podczas gdy teraz sama otwarcie przyznaje sie do utrzymywania stalego kontaktu z Robinho i jego agentem. Ale to zostawmy bo to jest wlasciwie norma, tylko aktualnym klubom gracza z oczywistych powodow sie nie podoba.
Sammyy pisze: Co do ceny... Robinho jest wart ze swoją grą i bajecznością właśnie te 25-30 mln. max. Minus taki, że Real niekoniecznie może chcieć go sprzedać...
A ile wart byl Robben biaorac pod uwage rzeczy, ktore podalem? Prawidlowa cene za niego to zaplacila Chelsea, kiedy kupowala go od PSV.

Teraz mamy 9 sierpnia, czyli dosyc pozno. Real sprzedajac Robinho znajdzie sie w potrzebie zakupu pilkarza podobnego, ktorego taniej nie kupi. Zwlaszcza, ze kluby beda stawiac zaporowe warunki wiedzac, ze Real jest pod sciana. A i na rynku niewielu takich graczy jest.

Real nie chce sie pozbywac swojego pilkarza. Dlaczego wiec ma przystac na niekorzystne warunki Chelsea? Kiedy ta dwa lata temu o sprzedazy Robbena nie chciala slyszec, a rok temu po dlugich negocjacjach zgodzila sie go oddac za zaporowa cene - 200% wartosci pilkarza? Kiedy Chelsea jest tak samo zdeterminowana do pozyskania Robinho, jak byl Real w kwestii Arjena? Kiedy Real nie potrzebuje pieniedzy? Kiedy wlasciwie trzeba bedzie kupic skrzydlowego, a na rynku pozostaja mimo wszystko gorszy od Brazylijczyka i bedacy pilkarzem przyszlosciowym Capel oraz najwiekszy jezdziec bez glowy w Europie, ktory czestym brakiem myslenia na boisku oraz trudnym charakterem calkowicie niewykorzystuje swojego potencjalu - Quaresma. Za ktorego Pinto da Costa czy jak mu tam oczekuje pieniedzy bardzo duzych, a w sytuacji, w jakiej znalazlby sie Real po oddaniu Robinho zarzadalby zapewne klauzuli i nie chcialby ustapic. Byloby tu na forum wiecej hahow i hichow niz po transferze Pepe. Jest jeszcze Silva, o ktorego od dawna zabiega Barcelona i wyprzedzalaby nas w negocjacjach o lata swietlne, w zwiazku z czym trzeba bylo solidnie zaplacic. A i tak niewykluczone, ze David sie nigdzie z Valencii nie ruszy bo Ches na pewno tez beda grac na czas, a rozmowy o nowym kontrakcie tez zapewne trwaja.

Wiec moze teraz Real tez zarzada 200% wartosci pilkarza? Czyli na ile to go wyceniasz? 25-30 mln? No to oczekujemy za niego 60, a ponizej 50 mln nie podejmujemy w ogole rozmow :]

Rozmowy sa. A wlasciwie Chelsea w kolko sklada tylko oferty i gada sobie jak to strasznie sa zainteresowani i maca pilkarzowi w glowie za posrednictwem mediow, a Real trzyma sie swojego stanowiska. Nigdy nikt nie donosil nawet o spotkaniu Kenyona i Majatovicia. No moze poza Emirates Cup bo tam pewnie Chelsea wykorzystala obecnosc Pedji w Londynie. Tego wykluczyc nie mozna.

Przy aktualnych ofertach Real wedlug mnie nie wezmie nawet na powaznie pod uwage zaakceptowania transferu Robinho. A gra na zwloke bedzie tylko podbijac cene z oczywistych powodow. A na koniec Robinhop podpisze nowy kontrakt z Realem :P Jak dla mnie jest na to 80% szans. 20% na to, ze Chelsea zacznie przedstawiac rozsadniejsze oferty, po ktorych Real ewentualnie sie ostatecznie ugnie.

Tak czy inaczej sadze, ze do transferu nie dojdzie. Na razie nie widze podstaw.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 sie 2008, 20:11

majer13 pisze:Romek chyba z tego samego słynie Wink
Tyle, że poza SWP i Szewą nikt nie został przepłacony (oczywiście nie liczymy tzw. niewypałów). Zobacz sobie cany za Duffa, Cecha, J.Cole'a czy Makelele. Essien, Carvalho czy Drogba kosztowali sporo, ale byli warci tej ceny ;)

RealFan pisze:Sammyy - Kiepsko kombinujesz. Real negocjowal transfer Robbena od bardzo dawna. Oferowane byly sumy bardzo rozne. Od 20 do 32 mln euro. Chelsea natomiast bardzo dlugo nie chciala w ogole go sprzedac, a potem zabunkrowala sie przy 36 mln i nie ustepowala ani o euro centa. Nie zwazajac przy tym na nic, tylko na chec ze strony Realu, aby zawodnika pozyskac
I to jest to o czym mówię. Real płaci tyle ile za zawodnika żąda inny klub, bez znaczenia czy on jest tyle wart czy nie. To już wina leży bardziej po stronie Królewskich, że zapłacili tyle mimo iż piłkarz takiej sumy wart nie był/nie jest.
RealFan pisze:Wiec moze teraz Real tez zarzada 200% wartosci pilkarza? Czyli na ile to go wyceniasz? 25-30 mln? No to oczekujemy za niego 60, a ponizej 50 mln nie podejmujemy w ogole rozmow Krzywy
Zażądać może, tyle że Chelsea takiej sumy nie wyłoży. Notabene wątpię by Real aż tyle chciał... jeśli zawodnik będzie miał odejść bo będzie strzelał fochy etc. i Real się ugnie to pewnie skończy się na cenie podobnej do tej za Robbena. Bo wiesz jak to jest... klub daje X, inny żąda Y, a kończy się pośrodku (No tylko Porto, Sevilla i Lyon nie schodzą z ceny).
RealFan pisze:Przy aktualnych ofertach Real wedlug mnie nie wezmie nawet na powaznie pod uwage zaakceptowania transferu Robinho.
No i właśnie w tym rzecz. My nic nie wiemy i tylko przypuszczamy. Być może oferta była, a być może nie... tak se możemy do śmierci xD

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 09 sie 2008, 20:18

Sammyy pisze:kosztowali sporo, ale byli warci tej ceny Wink

A Robben nie jest :?:
Sammyy pisze:że zapłacili tyle mimo iż piłkarz takiej sumy wart nie był/nie jest.

Mi sie wydaję że tak samo jest w The Blues Malouda ni spłacił się w ogóle o SWP i Schevie nawet nie wspominam a po co wydawaliście pieniądze na tego Izraelczyka skoro on nic nie pokazał i i tak odszedł do innego klubu bodaj po pierwszym sezonie :?: Przyganiał kocioł garnkowi ;)
Sammyy pisze:a kończy się pośrodku
Więc oferta będzie około 45 milionów tyle dacie tak :?:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 sie 2008, 20:28

majer13 pisze:A Robben nie jest Question
Gdyby sie nie łamał ciągle to by był.
majer13 pisze:Mi sie wydaję że tak samo jest w The Blues Malouda ni spłacił się w ogóle o SWP i Schevie nawet nie wspominam a po co wydawaliście pieniądze na tego Izraelczyka skoro on nic nie pokazał i i tak odszedł do innego klubu bodaj po pierwszym sezonie Question Przyganiał kocioł garnkowi Wink
Kuźwa, czy każdy kto tu się wypowiada musi być kibicem Chelsea ? Bo ja nie jestem, więc nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.
Pisałem wyżej, ze jedynie Szewa i SWP byli przepłaceni... piłkarze jak Malouda to raczej nie wypały. Nie powiesz mi, że tych ~15 mln. nie był wart po tym co grał w OL ? Był zdecydowanie. Zresztą teraz w sparingach gra nieźle... jak potwierdzi to w lidze to będzie zaliczany do udanych transferów z długą aklimatyzacją.
majer13 pisze:Więc oferta będzie około 45 milionów tyle dacie tak Question
Po 1 nie będę powtarzał pierwszego zdania spad drugiego cytatu.
Po 2 60 mln. to wymysł RealFana więc odróżnij rzeczywistość od fikcji (w ogóle to nawet nie wiemy czy ta oferta Chelsea miała miejsce).
Po 3 jak już rozbiję swoją skarbonkę to będę miał inne wydatki niż kupowanie piłkarza nie będąc właścicielem klubu ;)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 sie 2008, 20:42

Sammyy pisze:I to jest to o czym mówię. Real płaci tyle ile za zawodnika żąda inny klub, bez znaczenia czy on jest tyle wart czy nie. To już wina leży bardziej po stronie Królewskich, że zapłacili tyle mimo iż piłkarz takiej sumy wart nie był/nie jest.
Jasne. Zly Real kupil Robbena za tyle ile chciala Chelsea. Niewazne, ze wczesniej podejmowal liczne proby zbicia ceny z poziomu absurdalnego do normalnego. W koncu jak sie nie udalo to Real mogl w ogole zrezygnowac z transferu, co nie? Nie bedzie nas doil lysy Kenyon, zamiast Robbena kupimy Maloude. Tak mial zrobic Real? :lol:
Sammyy pisze:Zażądać może, tyle że Chelsea takiej sumy nie wyłoży.
To ich problem. To Chelsea chce kupic zawodnika, czy Real sprzedac? W koncu to ich wczesniej stosowana taktyka taktyka, co nie?
Sammyy pisze:No tylko Porto, Sevilla i Lyon nie schodzą z ceny
I Chelsea z Robbenem.

Wierzysz w to, ze Robinho sie wypnie i zacznie strzelac fochy? Dlatego, ze nie pojechal na bedace w pilce impreza drugorzedna IO? Czy dlatego, ze nie zaproponowano mu nowej umowy 5 miesiecy temu tylko teraz? Czy moze dlatego, ze przeczytal w gazecie, ze moze zostac wymieniony za Ronaldo, choc taka oferta nigdy sie nie pojawila?

Z byle gownianego powodu wypnie sie na klub, o transfer do ktorego kilka lat temu tak mocno zabiegal, kiedy wrecz zmusil Santos do sprzedazy go? Wypnie sie na klub, o grze w ktorym pewnie marzyl od dziecka (czyt. wielki klub, a takich jest kilka), a o istnieniu Chelsea byc moze nawet wtedy nie wiedzial? I to wszystko z byle pretekstu naszkicowanego przez najglupszego agenta jakiego wypowiedzi mialem okazje czytac od czasow Becali i zamieszania z transferem Chivu gdzie byl czeski film?
Sammyy pisze:No i właśnie w tym rzecz. My nic nie wiemy i tylko przypuszczamy. Być może oferta była, a być może nie... tak se możemy do śmierci xD
Chelsea zlozenie oferty potwiedzila na swojej oficjalnej stronie. Dzien pozniej pojawila sie wypowiedz Calderona wiadomej tresci. Nie sa to doniesienia pewne?
Po 2 60 mln. to wymysł RealFana więc odróżnij rzeczywistość od fikcji (w ogóle to nawet nie wiemy czy ta oferta Chelsea miała miejsce).
Wiesz podalem to sibie z czystej matematyki, ale nie raz byly doniesienia, ze Real moze rozwazyc oferte transferu Robinho, jesli przyjdzie Ronaldo ale za godna kwote. Najczesciej pojawialo sie sumy >= 45 mln. 60 tez chyba raz bylo :P

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 sie 2008, 21:35

RealFan pisze: Jasne. Zly Real kupil Robbena za tyle ile chciala Chelsea. Niewazne, ze wczesniej podejmowal liczne proby zbicia ceny z poziomu absurdalnego do normalnego. W koncu jak sie nie udalo to Real mogl w ogole zrezygnowac z transferu, co nie? Nie bedzie nas doil lysy Kenyon, zamiast Robbena kupimy Maloude. Tak mial zrobic Real? Laughing
Mam wrażenie, że chcesz mi wmówić, że to wina Chelsea, że Real tyle zapłacił :lol:
RealFan pisze: To ich problem. To Chelsea chce kupic zawodnika, czy Real sprzedac? W koncu to ich wczesniej stosowana taktyka taktyka, co nie?
Cały czas masz pretensję, że Chelsea nie zeszła z ceny... skoro Real zapłacił 36 mln. to nie musieli skoro i tak znaleźli 'jelenia' (metafora, by nie było że obrażam), który wyłożył tyle ile chcieli.
RealFan pisze:Wierzysz w to, ze Robinho sie wypnie i zacznie strzelac fochy? Dlatego, ze nie pojechal na bedace w pilce impreza drugorzedna IO? Czy dlatego, ze nie zaproponowano mu nowej umowy 5 miesiecy temu tylko teraz? Czy moze dlatego, ze przeczytal w gazecie, ze moze zostac wymieniony za Ronaldo, choc taka oferta nigdy sie nie pojawila?

Z byle gownianego powodu wypnie sie na klub, o transfer do ktorego kilka lat temu tak mocno zabiegal, kiedy wrecz zmusil Santos do sprzedazy go? Wypnie sie na klub, o grze w ktorym pewnie marzyl od dziecka (czyt. wielki klub, a takich jest kilka), a o istnieniu Chelsea byc moze nawet wtedy nie wiedzial? I to wszystko z byle pretekstu naszkicowanego przez najglupszego agenta jakiego wypowiedzi mialem okazje czytac od czasow Becali i zamieszania z transferem Chivu gdzie byl czeski film?
Wiesz wszystko jest możliwe... sam wiesz że Brazylijczycy nie przywiązują się do barw klubowych ;)
RealFan pisze:Wiesz podalem to sibie z czystej matematyki, ale nie raz byly doniesienia, ze Real moze rozwazyc oferte transferu Robinho, jesli przyjdzie Ronaldo ale za godna kwote. Najczesciej pojawialo sie sumy >= 45 mln. 60 tez chyba raz bylo
A no to zwracam honor ;)[/quote]

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 sie 2008, 22:29

Sammyy pisze:Mam wrażenie, że chcesz mi wmówić, że to wina Chelsea, że Real tyle zapłacił Laughing
No, Real mogl nie kupowac Robbena za te cene i sprowadzic Maloude. Wyszedlby na tym lepiej?
Sammyy pisze: Cały czas masz pretensję, że Chelsea nie zeszła z ceny... skoro Real zapłacił 36 mln. to nie musieli skoro i tak znaleźli 'jelenia' (metafora, by nie było że obrażam), który wyłożył tyle ile chcieli.
Dlaczego Real mialby teraz nie zrobic jelenia z Chelsea? Wiesz, nie wydaje mi sie, aby Robinho byl jakos szczegolnie zdeterminowany do opuszczenia Realu. Jego agent mocno koloruje. Wystarczy popatrzec na jego zachowanie podczas meczy przedsezonowych. Nie gra na pol gwizdka i zyje z druzyna. Tak nie zachowuje sie pilkarz obrazony na caly swiat :wink: On nie wymusi na Realu transferu. Moze powiedziec, ze byloby mu milo pracowac ze Scolarim czy cos takiego. Ale nie wypnie sie na Real.
Sammyy pisze:Wiesz wszystko jest możliwe... sam wiesz że Brazylijczycy nie przywiązują się do barw klubowych Wink
W wiekszosci przypadkow nie przywiazuja. Ale sam przyznasz, ze takie zachowanie Robinho wygladaloby troche komicznie? :wink:

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 09 sie 2008, 22:35

Sammyy pisze: Mam wrażenie, że chcesz mi wmówić, że to wina Chelsea, że Real tyle zapłacił Laughing
No tak dali taką cenę zaporową więc Real musiał tyle zapłacić bo inaczej z transferu byłyby nici ;) Poza tym wątpię aby doszło do transferu Robinho do The Blues skoro do Madrytu nie przejdzie Cris to byłoby nierozsądne mając tyko kruchego Robbena na skrzydła bo Sneijder leczy kontuzje a innego światowej klasy skrzydłowego w Realu poza w/w trójka nie ma :P

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 10 sie 2008, 12:57

to tylko będą z tego 2 wyjścia albo Real odrzuci oferte (co raczej się stanie) i Chelsea nie kupi Robinho albo Chelsea wyrzuci niezla kase coś ponad 40 mln co mogłoby zadowolic Real.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”