Ricardo zagrał kilka meczów, bo doskonale go pamiętam w bramce. Od początku jednak było wiadomo, że będzie rezerwowym. A szczerze powiedziawszy jestem trochę zaskoczony przytoczeniem tego nazwiska, bo to nigdy nie był jakiś wielki talent.Co do wypowiedzi red85: może nie prezentowali się zbyt "światowo", ale wydaje mi się, że to też po części wina SAF-a. On też czasem popełnia błędy w prowadzeniu zawodników (sprzedaż Rossiego, czy sytuacja z Ricardo Lopezem - nawet nie potrafię powiedzieć, czy nadawał się do United, bo nie wiem, czy zagrał w choć jednym meczu...), choć rekompensuje to transferami typu Ronaldo, Evra(!!), Vidic(!!), Nani, Anderson... Ciekawi mnie też, jak sobie poradzi Manucho...
Eagles rokował dobrze w wieku 17 lat. Później było już tylko gorzej - nie wyróżniał się nawet w NEC, nie mówiąc już o Watford czy Sheff. Wed. Kwestie Pique już wyjaśniałem, a Rossi sam chciał odejść. Stracił cierpliwość, co jest też być może zasługą SAF'a, ale Giuseppe miał szansę pokazać się w PL w barwach NU, a nie potrafił się tam przebić do składu. Bardsley potrafił, ale co z tego jak prezentował się słabo. W tym sezonie podobną szansę dostał Simpson i jestem przekonany, że jeśli dobrze się zaprezentuje na Ewood(póki co zagrał w sparingu i był ponoć bardzo dobry), to w przyszłym sezonie powalczy o miejsce w "11" na OT.
Wracając jeszcze do LFC - zaliczanie do światowej czołówki Alonso(ostatnie 2 seozny mooocno przeciętne), a w szczególności Babbela jest na wyrost.