Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 224

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 sie 2008, 16:34

gilardino pisze: Mało uwaznie oglądasz mecze Wisły bo Cantoro po raz 3 strzelił bramke z wolnego w europejskich pucharach
Na milion prób? Uważnie czy nie uważnie ogladam mecze Wisły nie jest tu tematem, ale nie próbuj mi wmówić, że Cantoro to jakś bóg rzutów wolnych czy strzałów z dystansu. Sama siła to jednak troche mało. Zreszta cale szczescie, że mu weszlo i nie wchodzi mu tak zawsze wchodzi.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 07 sie 2008, 17:11

Przyznam się... przed wolnym powiedziałem "tylko nie Cantoro". Słowo Cantoro zawsze koajrzy mi sie ze słowem "mur"
Miałem dokładnie tą samą myśl. Patrze podchodzi do wolnego Cantoro i mówię sam do siebie (groźna choroba) 'zjebie i zastrzeli kibica na trybunach'. Prorok ze mnie słaby :P

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 07 sie 2008, 17:47

Miałem dokładnie tą samą myśl. Patrze podchodzi do wolnego Cantoro i mówię sam do siebie (groźna choroba) 'zjebie i zastrzeli kibica na trybunach'. Prorok ze mnie słaby Razz
A ja miałem przeczucie że będzie gol. :P

gilardino
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 07 sie 2008, 18:58

Babel pisze: Na milion prób? Uważnie czy nie uważnie ogladam mecze Wisły nie jest tu tematem, ale nie próbuj mi wmówić, że Cantoro to jakś bóg rzutów wolnych czy strzałów z dystansu. Sama siła to jednak troche mało. Zreszta cale szczescie, że mu weszlo i nie wchodzi mu tak zawsze wchodzi.
Nie zapisuje ile razy Cantoro strzela wolne faktem jest jednak że w najważniejszych momentach niezawodzi i niemiałem zamiaru przekonywać cie że Mauro wykonuje wolne lepiej niż Juninho ale w tym momencie nie ma lepszych wykonawców wolnych w Wiśle chyba że znasz jakiegoś to mi powiedz.Ostatnim który opanował tą sztuke prawie do perfekcji był Szymkowiak.Jak ustawiał piłke na 20 metrze to zawsze padała bramka albo poprzeczka :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 sie 2008, 8:09

Mam takie wrazenie, iz w Wisle czekaja na ostatnie godziny okienka transferowego ... taka sytyacja moze wprowadzac w male zaklopotanie, juz mniejsza o tego calego Nei, akurat mysle ze ofensywa obejdzie sie bez niego, nie rozumie czemu tak do konca szansy nie dostal Dudu, ktory jest juz w Debreczynie, z tego co widzialem mial potencjal ale potrzebowal czasu, np jak Jirsak
Taki Aalborg wczoraj wzmocnil sie jeszcze Saganowskim, no ale oni maja realna szanse na LM...
Wisla nie wydala nic, mimo ze obrona jest dziurawa a sytuacja nagli, taki Hernani - co by nie bylo wyrozniajacy sie obronca w naszej lidze jest do wyjecia, bowiem Korona masowo sprzedaje grajkow a zwlaszcza tych z wyzszymi kontrkatami
Od strony transferow to wyglada tak jakby Wisla w ogole nie podjela rekawic wzgledem utytulowanych przeciwnikow

Na Nou Camp moze byc sieczka, bo niby Pawelek broni w trudnych styacjach ale czasem gra jakby w pilka parzy - wzmocnienie na tej pozyci podniolso by rywalizacje a Pawelek moze ewoluowal by w takim stopniu jak Kotor gdy mial rywala :P przeciez keidys on puszczal wsyztsko co lecialo w strone bramki a teraz jest o niebo lepiej, obrona z Diazem, ktory dal rade sobie z Beitarem, ktory z perspektywy mozn powiedziec oddal mecz juz w szatni...

gilardino
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 11 sie 2008, 20:50

Barcelona-Wisła o 21-45 w TVP2 ->oficjalne info :twisted:

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 14 sie 2008, 0:59

Zawiodłem się trochę na Wiśle bo spodziewałem się chyba jak każdy że więcej pokarze w meczu z Barceloną;] mecz był nawet ładny tylko szkoda że tylko dobry dla Barcelony;] teraz to już wystarczy skupić się na lidze i na P. UEFA;]

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 sie 2008, 1:14

Przez tydzień trąbiłeś we wszystkich możliwych miejscach na serwisie, że Wisła z Beitarem przegra w Krakowie. A teraz miała więcej "pokarać" w meczu z Barceloną. To jest ciekawe. Ja tam do Wisły zastrzeżeń nie mam wiele, to było jak pojedynek przedszkolaka z bokserem.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 771

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 14 sie 2008, 7:53

Idąc twoim tokiem rozumowania przedszkolak po pierwszym ciosie nie był już w stanie podnieśc gardy. Liczę na lepszy mecz w Krk

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 14 sie 2008, 11:34

Swoją drogą, wartałoby chyba zmienić ankiete, nie uważacie ? ;)

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 14 sie 2008, 11:49

romantyk_emil pisze:Zawiodłem się trochę na Wiśle bo spodziewałem się chyba jak każdy że więcej pokarze w meczu z Barceloną;] mecz był nawet ładny tylko szkoda że tylko dobry dla Barcelony;] teraz to już wystarczy skupić się na lidze i na P. UEFA;]
Romantyk jakby Wisła dostała 4:0 np. z Feyenoord'em to mógłbyś powiedzieć, że czegoś więcej się spodziewałeś, bo zespół znany, jednak dało by się z nim powalczyć. Ale proszę Cię nie mów, że Wisła mogłaby więcej pokazać coś na Camp Nou. Tam nie raz inne klasowe zespoły europejskie dostawały po 5:0 nawet. Wisła po prostu źle wylosowała i nie ma ich o co winić, bo czego się wszyscy spodziewali? Awansu z Barceloną? Trochę więcej realnego myślenia :)

Awatar użytkownika
Makaveli
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makaveli » 14 sie 2008, 14:36

Fishbone pisze:
romantyk_emil pisze:Zawiodłem się trochę na Wiśle bo spodziewałem się chyba jak każdy że więcej pokarze w meczu z Barceloną;] mecz był nawet ładny tylko szkoda że tylko dobry dla Barcelony;] teraz to już wystarczy skupić się na lidze i na P. UEFA;]
Romantyk jakby Wisła dostała 4:0 np. z Feyenoord'em to mógłbyś powiedzieć, że czegoś więcej się spodziewałeś, bo zespół znany, jednak dało by się z nim powalczyć. Ale proszę Cię nie mów, że Wisła mogłaby więcej pokazać coś na Camp Nou. Tam nie raz inne klasowe zespoły europejskie dostawały po 5:0 nawet. Wisła po prostu źle wylosowała i nie ma ich o co winić, bo czego się wszyscy spodziewali? Awansu z Barceloną? Trochę więcej realnego myślenia :)
Nie koniecznie awansu sie spodziewali ludzie w Polsce, ale chociaż tego, że Wisła spróbuje powalczyć. Wczoraj jednak Wiślacy jakby sami przegrali ten mecz w głowach, wyglądali na spiętych, nie byli w stanie rozegrać piłki, wymienić dwóch, trzech celnych podań na połowie Barcelony. Mówisz o wyniku - 4:0 faktycznie nie jest aż takie tragiczne, chociaż szału też nie ma, ale to był zdecydowanie najniższy wymiar kary przy 7-8 bramkach dla Barcelony też nie mielibyśmy prawa narzekać na to, że rozmiary porażki są niesprawiedliwe. Generalnie roczarowałem się postawą Wisły, a jak pisałem awansu sie nie spodziewałem...

No ale może chociaż w Uefa uda sie Wiśle wejść do fazy grupowej, czego im życzę

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 19 sie 2008, 9:06

Świetna gra Pawła Brożka w dwumeczu z Beitarem Jerozolima sprawiła, że polskiego napastnika chciałby mieć u siebie właściciel izraelskiej drużyny Arkady Aidamak - donosi "Przegląd Sportowy".

- To świetny piłkarz. Zrobił na mnie duże wrażenie. - powiedział gazecie po meczu w Jerozolimie Gaidamak.

Rosyjski biznesmen miał również dzwonić do Grzegorza Wędzyńskiego, by wypytać o napastnika Białej Gwiazdy.

Ile Beitar chciałby zapłacić za Brożka? Jak twierdzi "PS" od ręki mogłoby to być 1 mln dolarów. Niewykluczone jednak, że będzie więcej.

Kaczka dziennikarska? Według mnie Brożek nie ma tam żadnego powodu aby przechodzić. Może lepsze pieniądze? Ale mieszkać w takim państwie nie chciałbym. Pewnie na plotkach się zakończy.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 sie 2008, 9:30

Fishbone pisze: - powiedział gazecie po meczu w Jerozolimie Gaidamak

Jeśli faktycznie powiedział by to gazecie po meczu, to PS na pewno na drugi dzień dałby nagłówek "Brożek w Jerozolimie". Tymczasem od spotkania w Krakowie trochę czasu upłynęło. Zostanie.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 sie 2008, 10:26

Na moje to ostatnie miejsce gdzie by poszedł. Broziu ten sezon pogra napewno w Wiśle a później to się okaże. Powiedział że na ten sezon zostaje a kto jak kto ale on słowa dotrzymuje :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”