FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 15 sie 2008, 21:30

W Saragossie zagrał 2 moze 3 spotkania na prawej stronie defensywy. Gdyby Alves wypadl na dłuzszy okres czy w trakcie sezonu byłby to problem. W Krakowie spokojnie Barca sobie poradzi bez Daniego, a w pierwszej kolejce także nie moze zagrać.
Jest Caceres, ktory moze grac na kazdej pozycji, jest Puyol, ktory rozgrywal dobre spotkania na boku, wiec sa alternatywy.

Co do potrzeby jeszcze jednego zakupu i to na lewa strone napadu. To ja specjalnie nie jestem za nim. Wiem, że Henry tam wyglada gorzej niz w środku(choć w Barcelonie wszedzie gdzie by nie zagral to nie spelnia oczekiwań) Iniesta bylby przydatny w środku, Jeffren to mlodzieniaszek. Tylko jest taka sprawa przychodzi ktoś na lewa strone do podstawowego skladu i teraz Henry i Bojan na ławie, Hleb na ławce, Keita na ławce, To troche były problem, wiem ze kontuzje nie omijaja Barcy, ale Barca ma zawodnikow, ktorzy wypadaloby zeby grali, bo po to byli sprowadzeni.

Obecna sytaucja mi odpowiada, jest Henry, jakos sie go przezyje, mzoe pograć Iniesta, moze Messi i Bojan na prawej. Gdyby nie było kogoś z dwojki Henr/ Bojan to transfer byłby potrzebny i to bardzo, ale tak miec na jedna pozycje 3 grajkow Eto'o, Bojan i Henry to za duzo.

Wróć do „Hiszpania”