Wielka Czwórka - Strona 5

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP
smietana
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smietana » 13 sie 2008, 15:22

wrózki widzące przyszłośc się wypowiadają... To które miejsce zajmie Tottenham? Benitez teraz dysponuje najlepsza kadrą odkąd tu przyszedł. czas pokaże co się wydarzy

Awatar użytkownika
Sleazier better muckrakin
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sleazier better muckrakin » 13 sie 2008, 15:56

Elfin pisze:jakieś magiczne wizje Beniteza
Nie martw się. Kto, jak kto, ale Rafa Benitez pokazywał już swoje magiczne zdolności.

Awatar użytkownika
Elfin
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Elfin » 13 sie 2008, 23:05

Silny jak nigdy zespół LFC właśnie pokazał klasę i tylko dzięki szczęściu, które w tym wypadku nie sprzyjało odważnym, nie zakończył meczu porażką...

Pozdro, Smietana:D

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 13 sie 2008, 23:38

Dzięki Liverpool. Dzięki za 117 zł, dzięki za piękną grę. I hate this club. I oni mają walczyć o Mistrzostwo Anglii :?: Śmiech na sali.

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 18 sie 2008, 0:04

fanem LFC jestem nie od wczoraj, nie od 14 sty czy 15 kwie 2007, nie wtrącałem się do dyskusji, ale dwa ostatnie posty mnie rozwaliły... dzieci drogie, jeśli kupon wam nie wszedł raz, drugi, trzeci, pięćdziesiąty przez tą samą drużynę, nie możecie napisać 'I hate this club' i być usprawiedliwionym. wystarczy nie stawiać. grać trzeba umieć. i czuć respekt oraz szacunek. czy to nie jest, że tak powiem, typowe dla gównarzerii która się panoszy nie tylko na tym forum ale i na ulicach? pasuje coś - respekt, prospekt czy jakkolwiek. nie pasuje - rozwalone śmietniki, zdemolowane ławki, etc. wiem, ekstremum przedstawiam, ale nie wytrzymałem. a Elfin i Hanni niestety, ale na takich mi wyglądają. mylę się - przepraszam.

chciałem dopisać coś jeszcze, ale lepiej będzie, jak siądę cicho i będę dalej obserwował co się dzieje w tym wątku.

fieldy, 4-0 z portsmouth, 1-0 z sunderlandem, 1-1 z newcastle to nie to samo co 1-0 z wba, co nie? :twisted:
Ostatnio zmieniony 18 sie 2008, 13:10 przez moja_stopa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 18 sie 2008, 1:50

moja_stopa pisze:fanem LFC jestem nie od wczoraj, nie od 14 sty czy 15 kwie 2007
Od 15 sierpnia 2007 ;] Nie musisz też komentować. Kupon to nie jedyny powód dzięki któremu nie nawidzę LFC.

moja_stopa pisze:fieldy, 4-0 z portsmouth, 1-0 z sunderlandem, 1-1 z newcastle to nie do samo co 1-0 z wba, co nie?
0-0 ze Standardem fucksem to nie 2-0 z Twente, co nie?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 sie 2008, 7:29

moja_stopa pisze:fieldy, 4-0 z portsmouth, 1-0 z sunderlandem, 1-1 z newcastle to nie do samo co 1-0 z wba, co nie?
Rozwiń swoją myśl to możemy podyskutować. Chodzi ci może o to, że Arsenal pokonał ledwo, ledwo beniaminka, a np. Chelsea rozniosła Portsmouth ? Czy o co ?
Liverpool też wygrał 1:0, więc nie wiem do czego zmierzasz, ale może sie dowiem.

smietana
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smietana » 18 sie 2008, 11:00

ludzie to dopiero początek sezonu, pierwszy mecz! Ja wolę żeby Liv trafił z formą pózniej niż na początku sezonu i potem już nie liczył sie w walce... Dla mnie najważniejsze to punkty, nie ważne ile, może być 10:9 dla Liv z WBA i będę szcześliwy. Tu się licza punkty. Ale widzę że inni już wiedzą jak bedzie Liv grał. Elfin ---> widziałes ten mecz? W pierwszej połowie nieco wyrównany w drugiej zdecydowana przewaga Liverpoolu. Śmiech na sali jak widze te komentarze "nienawidze Liv dlatego mówie że grają źle i wygrywają dzięki szcześciu". Bramka nie padła po szczęsciu, tylko po podaniu Alonso i pieknym strzale Torresa. Wcześniej Sund miał 3 okazje do zdobycie bramki. Liv mógł wczesniej strzelic gdyby nie Keane który przeszkodził Torresowi. Więc o jakim ty szczęsciu mówisz... Zawsze z Sunderlandem od paru dobrych lat Liv notował dobre wyniki, niezaleznie gdzie czy u siebie czy na wyjeździe... Szkoda niszczyć sobie palce na klawiaturze, moja_stopa nie wytłumaczysz im, mają swoje zdanie... Zero jakiegokolwiek obiektywizmu.

P.S "jednym z powodów dla którego nie nawidzę LFC to kupon" - dobre :D

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 18 sie 2008, 13:25

smietana pisze:Szkoda niszczyć sobie palce na klawiaturze, moja_stopa nie wytłumaczysz im, mają swoje zdanie... Zero jakiegokolwiek obiektywizmu.
racja. za przeproszeniem kibolstwo i zacietrzewienie się z ekranu aż wylewa.

@fieldy sam nie wiem o co mi chodziło, późna noc była, stopa po dwóch dębowych 0,66 to kołatało mu się w głowie jakieś coś. chyba myślałem o tym, że męczyli się trochę z beniaminkiem, bo meczu nie widziałem, znam tylko suchy wynik. piłkarze Wengera w dobrej dyspozycji wydają się być, mecz z Twente, wcześniejsze sparingi na to wskazują... spodziewałem się że rozniosą WBA kilkoma bramkami. trzy punkty są na otwarcie sezonu i to się chyba głównie liczy.

@Hanni, za co jeszcze nienawidzisz Liverpool jeśli można wiedzieć?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 sie 2008, 13:29

moja_stopa pisze:spodziewałem się że rozniosą WBA kilkoma bramkami. trzy punkty są na otwarcie sezonu i to się chyba głównie liczy.
W eksperymentalym ustawieniu mieli roznieść rywala ? Cesca nie było, defensywnego pomocnika nie było, Kolo nie było, nowy Nasri był.
bądźmy poważni ;) pisałem, przed meczem, ze nawet jak bedzie 1:0 to trzeba się cieszyć.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 sie 2008, 13:35

Niech kibice LFC znowu żyją marzeniami do Grudnia....Tak ten sezon jak od 18 lat będzie wasz :D

smietana
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smietana » 18 sie 2008, 14:50

To się okaże Kamil. Benitez ma sprowadzić skrzydłowego, podobno wysokiej klasy zobaczymy kto to bedzie

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 18 sie 2008, 18:26

smietana pisze:To się okaże Kamil. Benitez ma sprowadzić skrzydłowego, podobno wysokiej klasy zobaczymy kto to bedzie
I sprowadzi. Jakiegoś Benayouna czy innego Pennanta.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 18 sie 2008, 18:43

moja_stopa pisze:Hanni, za co jeszcze nienawidzisz Liverpool jeśli można wiedzieć?
Ogólnie rzeczbiorą nie lubię Beniteza i od niego wszystko się zaczęło. Za czasów poprzedniego trenera-Francuza nie było we mnie takiej nienawisci do LFC. Dlaczego nie lubię Hiszpana? Przede wszystkim za zmarnowanie kariery Jurkowi Dudkowi. Nie podoba mi się styl drużyny z miasta Beatlesów, nie lubię ich za poprzednią ligę mistrzów i jeszcze długo, długo możnaby wymieniać.

Awatar użytkownika
patrycys
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Re: Wielka Czwórka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patrycys » 23 wrz 2008, 23:31

Hanni napisał:
Dlaczego nie lubię Hiszpana? Przede wszystkim za zmarnowanie kariery Jurkowi Dudkowi.
Nie rozumiem Twojego i wielu ludzi podobnego zdania na ten temat. Owszem...Jurek był bohaterem finału CL 2005, ( chociaż 3 bramek w drugiej połowie nie strzelił). Było już wiadomo pewien czas przed finałem, że do Liverpoolu trafi Reina, który spójrzmy prawdzie w oczy, jest przynajmniej o klasę lepszym piłkarzem niż Dudek. Broni pewnie i jest chyba najlepszym bramkarzem The Reds od czasów Bruce'a Gobbelear'a, a według statystyk lepszy nawet od Roy'a Clemmence'a. To że danego piłkarza w klubie zastępuje lepszy zawodnik jest naturalnym stanem rzeczy.

Z całym szacunkiem dla Jurka i tego co zrobił dla Liverpoolu, pokazał on swoje sportowe ambicje wybierając pewną "ławę" w Realu Madryt za spore pieniądze; zamiast mniejszych gaży ,ale jednak gry w klubie mniej prestiżowym.

Hanni napisał:
nie lubię ich za poprzednią ligę mistrzów
Nie mam najmniejszego pojęcia o co Ci chodzi? Drużyna dotarła do półfinału LM, za to jej nie lubisz ? A może za to że po trzech spotkaniach grupowych miała na koncie tylko 1 pkt i po trzech pewnych zwycięstwach ( w tym rekordowe 8:0 z Besiktasem) awansowała do 1/8 finału?

Czy może za grę do samego końca w rewanżowym spotkaniu z Arsenalem i awans do półfinału ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”