1..Boruc 2. Baszczyński 3.Bąk 4. Głowacki 5. Rząsa 6.Jarzebowski 7. Kosowski 8.Krzynówek 9. Gorawski 10. Saganowski 11. Żurawski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiNoO » 12 lut 2005, 8:18
MiNoO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: thiller » 13 lut 2005, 19:12
Moze Mila czy Hajto nie powinni grac?MiNoO pisze:Janas to pajac stawia na staruchów i zawodników wisłynie wiem co w reprezentacji robi ( Kałużny , Rasiak , Franek , Mila , Kłos , Hajto ) moja jedenastka reprezentacji powinna wyglądac tak :
1..Boruc 2. Baszczyński 3.Bąk 4. Głowacki 5. Rząsa 6.Jarzebowski 7. Kosowski 8.Krzynówek 9. Gorawski 10. Saganowski 11. Żurawski
thiller

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 14 lut 2005, 11:35
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 14 lut 2005, 20:25
wez sie nie osmieszaj krytykujesz janasa za to ze powoluje z wisly krakow a ty bys powolal z legi warszawy wiec sie zastanow co mówiszMiNoO pisze:Janas to pajac stawia na staruchów i zawodników wisłynie wiem co w reprezentacji robi ( Kałużny , Rasiak , Franek , Mila , Kłos , Hajto ) moja jedenastka reprezentacji powinna wyglądac tak :
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 14 lut 2005, 20:42
po1.Najpierw piszesz ze Janas to pajac bo powołuje zawodników Wisły,a później sam ich wstawiasz do składuJanas to pajac stawia na staruchów i zawodników wisłynie wiem co w reprezentacji robi ( Kałużny , Rasiak , Franek , Mila , Kłos , Hajto ) moja jedenastka reprezentacji powinna wyglądac tak :
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 15 lut 2005, 16:48
Więc: Korzym - cienizna. Ledwo łapie się do pierwszego składu w klubie, a co dopiero w kadrze. Nie widzę powodów, ażeby go powołać.herdek pisze:Moja jedenastka wyglądała by tak:
Majdan - w Wiśle broni nieźle...Dudek wiele "szmat" puszcza w Liverpoolu i moim zdaniem to Majdan powinien grać w pierwszym składzie.
Kłos - Doświadczony piłkarz, podpora polskiej obrony. Razem z Tomkiem Hajto są doświadczeni.
Hajto - Tak jak Kłos, dobry doświadczony i dobrze potrafi grać głową.
Baszczyński - Myśle, że sprawdził by się w kadrze. Również w ostatnim meczu dobrze zagrał Żuraw, jednak postawiłem na Baszcza.
Bąk - Nic dodać nic ująć. Grał już w Lidze Francuskiej i napewno w reprezentacji ze swoimi kolegami tworzył by mocną obronę.
Krzynówek - W tej chwili jest w formie i gra bardzo dobrze. Stałe fragmenty powinien wszystkie on wykonywać. Z Białorusią więcej stałych fragmentów wykonywał Zurawski.
Kałużny - Nie jest już młody, jednak cały czas dobry. Pamiętam jak dwa lata temu wymiatał na środku...
Kosowski - Teraz, akurat nie jest w formie, ale jak złapie forme jest nie do przejscia. Razem z "Krzyniem" Polska miała by dobre skrzydła.
Frankowski - Gra naprawdę dobrze. Nie raz pokazał, że potrafi strzelać bramki i wydaje mi się, że trener powinien dawać cześciej mu szansę, a nie tylko czasami
Żurawski - Z "Frankiem tworzą dobry duet napastników. W wiśle również grają dobrze. Czego chcieć jeszcze.
Korzym - Może z początku grał by słabo, jednak potem jakby się już dostosował to byłby jedym z lepszych. Janas powinien dawać szansę młodym.
Moje ustawienie 1-4-3-3
Troche się rozpisalem...
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 15 lut 2005, 18:17
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 15 lut 2005, 19:02
mrc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 15 lut 2005, 19:06
mrc pisze:Ja proponuje za Kałużnego Radomskiego. Kałużny ostatnio ogranicza się do wybijania piłki, a i to nie zawsze mu wychodzi. Radomski po wejściu w meczu z Białorusią potrafił przytrzymac piłkę, kiwnąć i dokładnie podać. Mila (alternatywą dla niego jest Szymkowiak) mógł się skupić na ofensywie i to zaowocowało dwoma-trzema ciekawymi akcjami (m.in. strzał Gorawskiego). Co do skrzydeł, to słabiej zagrał Kosowski (ale wierze że było to spowodowane niedawną kontuzją), szczególnie w I połowie i dobrze że jest opcja z Gorawskim (<-- nie źle sobie radził po wejściu). W obwodzie jest jescze Smolarek. Pozycja Krzynówka jest niepodważalna. Kłopot jest w obronie. Mamy kilku niezłych stoperów (Bąk, Kłos, Hajto, Głowacki, Żuraw), ale każdy z nich po jednym dobrym meczu (albo połówce) w reprezentacji ma dwa słabsze. Oczywiście to zależy od aktualnej formy ale chyba postawiłbym na parę Bąk - Kłos. Na bokach jest trójka Żewłakow, Rząsa i Baszczyński, przydałby się jescze przynajmniej jeden (szczególnie lewy) obrońca. Bramka - 1. Jurek, 2. Boruc. Został atak. Póki co para Żurawski - Frankowski, w rezerwie Rasiak i ... duża grupa ewentualnych napadziorów (Niedzielan, Żewłakow, Saganowski, Włodarczyk, Brożek? - musi grać w Wiśle, nie zapominałbym również o Olisadebe). Ale się rozpisałem
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matiz117 » 19 lut 2005, 22:03
Matiz117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 19 lut 2005, 22:14
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 25 lut 2005, 10:56
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 25 lut 2005, 11:37
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 lut 2005, 13:02
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 26 lut 2005, 15:38