Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 sie 2008, 23:56
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 sie 2008, 0:10
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 20 sie 2008, 15:44
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 sie 2008, 16:16
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 20 sie 2008, 16:31
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 20 sie 2008, 17:44
Ciekawy jestem czy Manchester spotka ten sam los co inne druzyny bedace w ostatnich latach na fali np. Milan, Liverpool, czy nawet moj klub czyli Barcelone. Mala aktywnosc na rynku transferowym to ostatnio norma, jesli druzyna wygrala duzo.
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 20 sie 2008, 17:55
Ktos jeszcze wierzy, ze Robinho opusci Real? Powinienes sie cieszyc, ze Lahm jednak pozostal w Bayernie, ja w kazdym razie bym go nie chcial.
boskigonzo pisze:okres lepienia miodu z gowna
mistyk pisze:Powinienes sie cieszyc, ze Lahm jednak pozostal w Bayernie, ja w kazdym razie bym go nie chcial.
Małe luki mieliśmy w zeszłym sezonie, dlatego kupiliśmy kilku graczy. W tym mamy luki które nie zostały i pewnie nie zostaną już załatane. Także Fletcher i O'Shea do boju !BaSSu pisze:Liczę że jakiś konkretny transfer zostanie przeprowadzony, bo widać małe luki w ekipie
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 sie 2008, 18:04
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 sie 2008, 18:19
AmenNiekiedy zastanawiam się, że wielu kibiców bardziej cieszą transfery niż trofea.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 20 sie 2008, 18:38
Ciekawy jestem czy Manchester spotka ten sam los co inne druzyny bedace w ostatnich latach na fali np. Milan, Liverpool, czy nawet moj klub czyli Barcelone. Mala aktywnosc na rynku transferowym to ostatnio norma, jesli druzyna wygrala duzo.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 sie 2008, 18:43
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 sie 2008, 19:22
Macie to samo, co Chelsea z Robinho. Czyli nic. Tylko ManU nie musi koniecznie robic transferow.Loczek pisze: Ale przynajmniej otwarcie się o tym mówi. Scolari sam potwierdza zainteresowanie. Chelsea wyłożyła kasę i wszyscy czekają na odpowiedź ze strony Madrytu. Z kolei działacze United ( a przynajmniej nic o tym nie wiadomo ) nie składają ofert ( no, może poza rzekomą ofertą za Bułgara ). Co mamy w efekcie ?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 sie 2008, 19:27
Jak dyskutujmy to najlepiej mówmy o konkretach. Kto robił wrażenie mega talentu, a później wylądował u Keano? Jakie mieli osiągi ci zawodnicy i co wskazywało na to, że faktycznie są to nieprzeciętne talenty?Loczek pisze:Wystarczająco długo obserwowałem niby wdrażanie mega talentów ze szkółki, które w efekcie odeszły do niszowych klubów, które kupił Keane. Co ma piernik do wiatraka ? Jak mam oglądać taką sytuację jak :
to dziękuję.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 20 sie 2008, 19:57
red85 pisze:Nie rozumiem co jest tak fascynującego w transferach, że niektórzy się ich domagają tylko dlatego, żeby zaspokoić ich zapotrzebowania na nowych graczy.
Loczek pisze:Co mamy w efekcie ?
boskigonzo napisał:
okres lepienia miodu z gowna
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 sie 2008, 20:17
Z tym Milanem i Liverpoolem to pisalem jedynie w kontekscie LM. Juz macie jednego gwiazdora - nazywa sie Ronaldo, a mimo to Fergie go nie wywalil. Czyzby dzialal wbrew sobie?Kamil232 pisze:
Liverpool, Milan na fali? wolne żarty. W lidze od kilku lat od zawsze grali piach. Udawało im się, bo trafiali na podmęczonych przeciwników w LM.
Drugiej Barcy u nas nie będzie, bo jak ktoś będzie gwiazdorzył to go Fergie posadzi na ławce czy wypieprzy jak Stama, RVN, Becksa czy Keane.
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio