AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 22 sie 2008, 18:56

dzieciol pisze:dziwi troche miejsce meczu.. San Siro? bo Inter mistrz? myslalem ze obronca bedzie gral u siebie..coz.
Zero zdziwienia dla mnie skoro taka jest zasada nie od wczoraj. Zresztą finał był u nas, przyszły też chyba ma tam być :P
Babel pisze:Sodowka. A moze po prostu chłopak jest pewny siebie, a co bardziej prawdopodobne zaczyna wojne psychologiczna. Jak Mexes czy De Rossi pieprzyli, ze sa pełnoprawnymi mistrzami Italii to byli wporzo i kul. To jest meski sport i jak ktoś zaczyna podobne prowokacje to niech sie nie obrusza na odpowiedzi drugiej strony.
Sorry ale dla mnie ta wypowiedź jest bardzo głupia, tak samo jak głupie było gadanie zawodników Romy że my zasługujemy na scudetto a nie wy czego nie mogłem czytać. Co ma pewność siebie z wypowiedzią małolata który wielu z którymi gra powinien czyścić buty? Dla mnie pewność objawiłaby się gdyby powiedział że jesteśmy zdeterminowani aby wygrać mecz, jesteśmy w wysokiej formie, znamy swoje umiejętności i to nam powinno pozwolić cieszyć się z wygranej ble ble ble itp a nie jakieś 'już wygraliśmy' (o ile tłumaczenie jest poprawne a to w cale pewne nie jest) bo to by sobie mógł mówić jakby grał z Odrą Wodzisław.
Pewnie inaczej byś uważał gdyby taka wypowiedź padła z ust zawodnika Romy, czy nie? :glass:

Wróć do „Włochy”