Zero zdziwienia dla mnie skoro taka jest zasada nie od wczoraj. Zresztą finał był u nas, przyszły też chyba ma tam byćdzieciol pisze:dziwi troche miejsce meczu.. San Siro? bo Inter mistrz? myslalem ze obronca bedzie gral u siebie..coz.
Sorry ale dla mnie ta wypowiedź jest bardzo głupia, tak samo jak głupie było gadanie zawodników Romy że my zasługujemy na scudetto a nie wy czego nie mogłem czytać. Co ma pewność siebie z wypowiedzią małolata który wielu z którymi gra powinien czyścić buty? Dla mnie pewność objawiłaby się gdyby powiedział że jesteśmy zdeterminowani aby wygrać mecz, jesteśmy w wysokiej formie, znamy swoje umiejętności i to nam powinno pozwolić cieszyć się z wygranej ble ble ble itp a nie jakieś 'już wygraliśmy' (o ile tłumaczenie jest poprawne a to w cale pewne nie jest) bo to by sobie mógł mówić jakby grał z Odrą Wodzisław.Babel pisze:Sodowka. A moze po prostu chłopak jest pewny siebie, a co bardziej prawdopodobne zaczyna wojne psychologiczna. Jak Mexes czy De Rossi pieprzyli, ze sa pełnoprawnymi mistrzami Italii to byli wporzo i kul. To jest meski sport i jak ktoś zaczyna podobne prowokacje to niech sie nie obrusza na odpowiedzi drugiej strony.
Pewnie inaczej byś uważał gdyby taka wypowiedź padła z ust zawodnika Romy, czy nie?