Arka Gdynia (zbiorczy) - Strona 16

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
kubajar
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kubajar » 04 lip 2007, 18:32

Jak narazie Arka wzmocniła się jedynie Bledzewskim, oraz prawdopodbnie Marcinem Adamskim (jeszcze nie podpisał kontraktu). Natomiast upadł temat Surmy, gdyż zawodnik (pomimo tego że już nawet zaczął treningi z Arką i wszystko było ponoć dogadane) wybrał lukratywną ofertę z Izraela. I dobrze w sumie, środek pola mamy mocny, a kolejnego legionisty nam nietrzeba. Mówi się jeszcze o Chmieście, ale wątpie żeby ten transfer doszedł do skutku.

Awatar użytkownika
jakubbb
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 04 lip 2007, 20:29

kubajar pisze:Mówi się jeszcze o Chmieście, ale wątpie żeby ten transfer doszedł do skutku.
Chmiest podpisał kontrakt z APOEl-em Nikozja z Cypru :shock:

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 09 lip 2007, 17:18

Podpisac moze i podpisal, ale umowe z Arka.

Z ostatniej chwili :

Marcin Chmiest, Marek Baster, Michał Łabędzki, Marek Szyndrowski i Andrzej Bledzewski już oficjalnie w Arce.

Marcin Chmiest, Marek Baster, Michał Łabędzki, Marek Szyndrowski i Andrzej Bledzewski zostali oficjalnie przedstawieni jako nowi piłkarze Arki przed nadchodzącym sezonem 2007/2008. Marcin Chmiest związał się z Arką trzyletnią umową, Marek Baster roczną, Michał Łabędzki i Andrzej Bledzewski – dwuletnią, a Marek Szyndrowski został wypożyczony na rok z opcją transferu definitywnego.
Koordynatorem grup młodzieżowych został prezes i trener Arki w latach dziewięćdziesiątych Jacek Dziubiński, który w przyszłości ma prowadzić zespół w rozgrywkach Młodej Ekstraklasy.
Wkrótce szczegóły, wypowiedzi władz klubu, trenera i nowych piłkarzy.

Zrodlo: arkowiec.pl

Awatar użytkownika
jakubbb
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 09 lip 2007, 17:21

SpY pisze:Podpisac moze i podpisal, ale umowe z Arka.
Patrz na datę wysłania mojego posta. :) Ponadto odsyłam do tematu Polska- transfery i plotki transferowe.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 lip 2007, 17:40

SpY pisze:Marcin Chmiest, Marek Baster, Michał Łabędzki, Marek Szyndrowski i Andrzej Bledzewski

Chmiest to on nie na Cyprze :?: Dziwna sprawa. Faktem jest, że to nie nowość, ale...
Inna sprawa skad wzieli Bledzewskiego, ja myslałem, że on gdzies na Malcie. Zmocnienia dobre jak na druga lige, a raczej jako rezerwowi, łabedzi niczego ostatnio nie prezentował, przynajmniej pozytywnego, Baster nei miescil sie w kadrze Cracovi, a Szyndorwski to chyba jedyny defensor w lidze, ktory potrafił czesciej gubic linie niz Hugo.

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 09 lip 2007, 17:44

Jarzinho pisze:Chmiest to on nie na Cyprze :?: Dziwna sprawa.
W koncu niczego nie podpisal na Cyprze ;)
Jarzinho pisze:Inna sprawa skad wzieli Bledzewskiego, ja myslałem, że on gdzies na Malcie.

Gral przez ostatni rok na Malcie, teraz podpisal kontrakt z Arka.

Bedzie dobrze, 1 liga nasza :wink:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 10 paź 2007, 13:09

Pora trochę odświeżyć temat. Dziś wielkie derby ! :)

Niestety Arka dalej zmaga się z kontuzjami, nie zagrają w moim przekonaniu dwaj najlepsi środkowi pomocnicy :arrow: Piotr Bazler i Tomasz Mazurkiewicz. Mają wrócić Bartek Ława i Bartek Karwan, ale ich dyspozycja jest niewiadomą.

Mam tylko nadzieje, że dzisiaj zawodnicy będą grali w piłkę, a kibice skupią się na dopingu. Wygra sport. Oby.

Tylko 400 wejściówek dla kibiców Arki, względy bezpieczeństwa itp. Ale jednak trochę mało.

Dla tych co nie będą mieli okazji obejrzeć, mecz transmitowany bodajże na TVP Sport, a na pewno na itvp. Na stadionie Arki zostanie wystawiony (właściwie już jest wystawiony) telebim, wszyscy kibice mile widziani :wink:

Do Boju Arko !

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 paź 2007, 22:56

kama_reda pisze:Tylko 400 wejściówek dla kibiców Arki, względy bezpieczeństwa itp. Ale jednak trochę mało.
Na lechie wchodzi i tak 500 kibiców gości (chyba, że Ruch przyjedzie :P ostatnio wpuścili 1,5 tys. osób i była wielka zadyma) więc i tak dobrze. Nie wiem czy byłeś, ale nie masz czego żałować no chyba tylko tego, że Lchia spotkała się z Arką po 9 latach. Policji było multum, uzbrojeni po zęby i nie do przejścia hehe Arkowcy wracali do domu przez moją ulicę, obok mojego domu :/ i piłkarze i kibice... Nie było mnie tam! :P

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 22 sie 2008, 22:48

W Środę Arka Gdynia zawita do Kołobrzegu aby rozegrać mecz 1 rundy Pucharu Polski z miejscową Kotwicą ;D .

Bójcie się bo dobra gra w p.polski i 'pokazanie się' jest naszym priorytetem na ten sezon :lol:

Są tu jacyś kibice Arki ?

TYLKO BALTYK W GDYNI ! :P

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 22 sie 2008, 23:39

kaczy pisze:Są tu jacyś kibice Arki ?

Są.
TYLKO BALTYK W GDYNI ! Razz

:shock:

ODPOWIEDZ