Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 wrz 2008, 20:00
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 03 wrz 2008, 20:20
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 wrz 2008, 20:44
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 wrz 2008, 16:35
Perrotta tak. Ale jak wróci Totti to pewnie on będzie wysunięty, ew. grałby OPŚ bo na skrzydło nie pójdzie. A wtedy robi się ciasno bo co z Bestią? A na skrzydłach będą jeszcze Vucinic, Taddei i Menez.Bo Perrotta to się jednak chyba kończy, a co do Baptisty, to jestem przekonany że on przyszedł jako ten wysunięty napasnik, co to ma być podobnym piłkarzem do Tottiego lub ewentualnie ma grać na skrzydle, więc w ofensywnej pomocy rywalizować nie będzie.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 09 wrz 2008, 17:32
ktoś na ławie siedzieć jako napasnik musiYukasz pisze:Perrotta tak. Ale jak wróci Totti to pewnie on będzie wysunięty, ew. grałby OPŚ bo na skrzydło nie pójdzie. A wtedy robi się ciasno bo co z Bestią? A na skrzydłach będą jeszcze Vucinic, Taddei i Menez.Bo Perrotta to się jednak chyba kończy, a co do Baptisty, to jestem przekonany że on przyszedł jako ten wysunięty napasnik, co to ma być podobnym piłkarzem do Tottiego lub ewentualnie ma grać na skrzydle, więc w ofensywnej pomocy rywalizować nie będzie.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 wrz 2008, 13:20
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 wrz 2008, 23:16
(L)oczkerson pisze:Jak będzie zobaczymy, ale o ile wyniku pewnym być nie można to jednak ewentualna strata punktów Romy by była niespodzianką i ja osobiście stawiam na niewysokie zwycięstwo Romy
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 wrz 2008, 15:49
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 wrz 2008, 23:44
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 16 wrz 2008, 23:55
No to jak chłopaki w następnym okienku transferowym otwieracie supermarket ? Biorąc pod uwagę politykę transferową waszego klubu oraz inteligencje co niektórych działaczy plasującą się gdzieś pomiędzy japońską małpą, a psem Pawłowa to Inter może się nieźle obłowić...No to mamy problem, duży problem zwany kryzysem.
Tak jakby postawa ofensywy napawała optymizmem.To co wyprawia nasza obrona woła o pomstę do nieba.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 17 wrz 2008, 0:06
te koleś! pies Pawłowa to był spoko ziom, w dodatku wielkie zasługi dla współczesnej medycyny położył więc odbij ;Dpsem Pawłowa
eeee...to miał być argument na niesłabość Cluj tak? w takim razie macie szczescie ze gdzieś tam się FK Moskwa nie kręci w okolicy bo kurna nawet na UEFA Puchar mielibyscie sie problem wbić....Cluj nie jest słabe. Wisła, Legia czy Lech by z nimi polegli.
jasne...najwięcej z tego co zauważyło mi się to przebieżek było na waszym polu karnym kiedy obroncy Romy latali jak Żyd po pustym sklepie między wymieniającymi podania Rumunami...naprawde to 1:2 to najniższy wymiar kary...Dziś wygrali z nami zaangażowaniem i wybiegali sobie zwycięstwo.
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 wrz 2008, 0:17
Z pieniędzmi jakie przeznaczamy na transfery oraz na gaże dla zawodników od kilku lat teoretycznie powinniśmy walczyć jedynie o LM. Tak źle jak mówisz nie jest. Poza tym kogo byś dziś nie wziął z drużyny do Interu wiele byś na tym nie zyskał. Inna sprawa że ostatnio nasi piłkarze chcą grać u was a wy dajecie przyzwoite pieniądze w porównaniu z innymi i Roma wielkiego wyboru też nie ma. No a jak tak dalej będziecie od nas brac piłkarzy to niedługo wszystko na co was będzie stać to wicemistrzostwo, scudetto zaś będzie należało do nasNo to jak chłopaki w następnym okienku transferowym otwieracie supermarket ? Biorąc pod uwagę politykę transferową waszego klubu oraz inteligencje co niektórych działaczy plasującą się gdzieś pomiędzy japońską małpą, a psem Pawłowa to Inter może się nieźle obłowić...
Z dobrą defensywą byśmy wygrali bo Cluj wielką drużyną nie jest. Po prostu my im za bardzo nie przeszkadzaliśmy a do tego chciało im się chcieć. A z taką obroną to i Polonia Bytom byłaby dla nas zagrożeniemTak jakby postawa ofensywy napawała optymizmem.
To miał być argument że na to że polską drużynę w el. LM jak każdy by pokonali a to wyczynem imo nie jest a oni dodatkowo jakąś tam piłkę pokazali. Ale nic nie powiedziałem że są mocni o czym myślałem że świadczy reszta mojego postu.eeee...to miał być argument na niesłabość Cluj tak?
Nic nie napisałem o postawie naszej obrony? Poza tym podobno tylko skrót oglądałeśjasne...najwięcej z tego co zauważyło mi się to przebieżek było na waszym polu karnym kiedy obroncy Romy latali jak Żyd po pustym sklepie między wymieniającymi podania Rumunami...naprawde to 1:2 to najniższy wymiar kary...
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 17 wrz 2008, 11:42
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 18 wrz 2008, 15:58
Moczy się w fekaliach !Roma jest w tej chwili kompletnie w d....
Pocieszcie się ostatnimi sukcesami Milanu. Od razu uśmiech maluje się na twarzy.3 mecze 1 pkt i to z zadnymi wymagajacymi rywalami..
Kończ, że zdania. Rozumiem, że etnometody są coraz bardziej popularną formą wyrazu i wszystkiego trzeba się domyślać, ale jak już chcesz napisać "[ch**]" to pisz, a jeśli boisz się odgórnej cenzury to zastąp ten symbol jakimś innym np. fallus.u siebie.. z beniaminkiem .. wstyd jak ch
Ta sonda ma wam przypomnieć jaką drużyną byliście, a jaką jesteściep.s ..NIech ktos usunie ta sonde z tematu bo jest z przed roku
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 18 wrz 2008, 16:01
Totnik_ASR
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio