z resztą na channel4 i solojuve ta sama sytuacja i zupełnie w innym tonie przedstawiona
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 04 wrz 2008, 13:04
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 04 wrz 2008, 13:59
R.A.B.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 04 wrz 2008, 14:02
i byśmy mieli z głowy obu środkowych pomocników przy każdym Pucharze Narodów Afryki przez ponad miesiąc. No nie wiemR.A.B. pisze:Na Goal.com jest napisane że nowy gracz Barcy S.Keia miał także oferty z Juve i Realu. Szkoda że nas nie wybrał. to byłoby wzmocnienie Sissoko - Keita![]()
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 04 wrz 2008, 14:16
O tym nie pomyślałem(L)oczkerson pisze: i byśmy mieli z głowy obu środkowych pomocników przy każdym Pucharze Narodów Afryki przez ponad miesiąc. No nie wiem![]()
R.A.B.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 04 wrz 2008, 14:46
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 04 wrz 2008, 15:36
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McSuchy » 04 wrz 2008, 15:46
My możemy (czyt. Milan) im oddać Dide, nawet troszkę dopłacimyPelart pisze:Dziś Buffon,jutro Casillas. Swoją drogą, ciekawe, który bramkarz ze światowej czołówki skusi się na transfer do City?
McSuchy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 wrz 2008, 1:22
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 14 wrz 2008, 22:30
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 wrz 2008, 22:48
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 14 wrz 2008, 23:13
Takie są założenia taktyczne - jak sądze - Sissoko gra krótką piłką zaś ten drugi próbuje długich piłek otwierających drogę do bramki.Czasem tylko irytowały te jego długie podania na napastników, zamiast pograć piłką.
Może Tinkerman powinien dać sobie spokój z robieniem zmian....Może Ranieri powinien przeprowadzić zmiany nieco wcześniej
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 14 wrz 2008, 23:15
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 wrz 2008, 23:57
Nie do końca. Tzn założenia taktyczne zapewne mówią: 'wal długą piłę, jeśli jest szansa, że coś z tego wyjdzie.' Kiedy jednak Udine praktycznie w dziewiątkę ściśnięte w okolicach 30.-40. metra od własnego bramkarza, wrzucanie piłek z własnej połowy do tego motłochu nie ma sensu. Momo w takich sytuacjach więcej widzi na boisku i ma lepsze wyczucie. Potrafi przetrzymać piłkę, kiedy trzeba, potrafi też wrzucić kilkudziesięciometrowe, dokładne podanie na skrzydło, kiedy trzeba.MarcinW pisze:Takie są założenia taktyczne - jak sądze - Sissoko gra krótką piłką zaś ten drugi próbuje długich piłek otwierających drogę do bramki.
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 15 wrz 2008, 0:10
No wątpliwości nie mamaestro pisze: We were moving the ball around quickly, but at times should have shown less haste with some long balls. - Wypowiedź Ranieriego. Z pewnością pił do Poulsena
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 15 wrz 2008, 0:17
Przyznaje bez bicia, że meczu nie oglądałem więc nie wiem jak to wyglądało. Ale jeśli jest tak jak mówisz to, a nie mam podstaw by sądzić inaczej to faktycznie powinno się skorygować jego boiskowe wyczyny.Kiedy jednak Udine praktycznie w dziewiątkę ściśnięte w okolicach 30.-40.
MarcinW
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio