Zrozum, że Tottenham ma dwóch napastników. Obaj po prostu nie mogą grać całego sezonu ciągle w pierwszym składzie przez pełne 90 minut. Piszesz o Lidze Mistrzów. Tottenham gra w Pucharze UEFA, gdzie może grać z ekipami pokroju Milanu czy Sevilli. Mało tego Pavlyuchenko nie będzie mógł grać w UEFA, bo zagrał już w rozgrywkach europejskich jako piłkarz Spartaka. W United jest Tevez, Rooney, Berbatov, Manucho, a jako piątego w razie konieczności Ferguson i tak przesunąłby do ataku Ronaldo. Gdzie tu widzisz miejsce dla Campbella? Już sam Manucho nie może liczyć na dużą ilość występów, a co dopiero Campbell?majer13 pisze:Powiedzmy że będzie grał w tych meczach z Hull czy Stoke od pierwszych minut ale sądzę że w United miałby szansę zagrać w kilku meczach LM też od pierwszych minut a w takim wypadku gdzie według Ciebie zdobywa się więcej doświadczenia grając z ogórkami w Anglii czy może z Villarealemmuszeq pisze: Pff, dobre. Nie uważam, że pod wodzą Fergiego Campbell nauczy się więcej, bo niby czemu? Ramos to też wybitny szkoleniowiec. Co więcej może nauczyć więcej Campbella. Mam na myśli doświadczenia z Hiszpanii itp. Ale to nie jest najważniejsze. W Tottenhamie ogonów nie będzie grał cały czas. Bent i Pavlyuchenko nie będą grać przez cały sezon w każdym meczu. Z takim Stoke czy Hull Campbell może dostawać szanse gry od pierwszych minut. Zresztą nie staraj się być mądrzejszy od Fergusona. On dobrze wie, że w Tottenhamie Campbell będzie grał częściej. Decyzja była doskonale przeanalizowana. Ja zresztą też nie mam wątpliwości, że w barwach Kogutów będzie grał częściej. Poza tym dla piłkarza jest ważniejsza sama gra, jak najwięcej gry, a nie jak ty twierdzisz nauka od Teveza czy innego Rooneya. Co do Manucho to na pewno w hierarchii jest wyżej od Campbella. Na niektóre mecze Ferguson będzie potrzebował wysokiego napastnika, by poszerzyć pole manewru w ofensywie. Poza tym i Fergie i Gill są zachwyceni tym co prezentuje Manucho. Co do ostatniego zdania, to jeśli miało być śmiesznie albo lekki pojazd (?) no to sorry, ale nie wyszłoA tekst ten pozwala mi przypuszczać, że masz nie więcej niż 13 lat.
Kolejna sprawa co daje doświadczenie z Hiszpanii trenera Ramosa w Anglii
Tu gra jest całkiem inna i te doświadczenia raczej mu się nie przydadzą
Mówisz że w Kogutach będzie grał więcej o ile 2 czy 3 spotkania
Jeśli Ben lub Rosjanin nie będą jakoś specjalnie kontuzjowani w tym sezonie to nie widzę sensu grania Cambellem od pierwszych minut no może w kilku meczach żeby dać odpocząć innym
Co do lekkiego pojazdu to masz rację nigdy nie marzyłem o czymś innym jak o pojechaniu Tobie
Twoje przypuszczenia także nie są słuszne
Co do Ramosa i jego doświadczenia. Daj spokój, to jest żałosne. Nawet nie ma czego komentować. Gdyby Ramos trenował Wisłę Kraków to Brożkowi też nie przydałyby się doświadczenia z ligi hiszpańskiej? No bo przecież w Polsce gra się zupełnie inaczej. Taki Torres przez całą karierę czerpał doświadczenie z ligi hiszpańskiej. Przyszedł do Anglii i już w pierwszym sezonie strzelił mnóstwo bramek. A to, że tu się gra inaczej to wręcz przeciwnie zaleta. Zawsze pewien element zaskoczenia, nowe zagrania, a nie ciągle monotonna, typowo angielska piłka.
I powtórzę: W Tottenhamie nie zagra o 3 mecze więcej niż u nas, a przynajmniej o 10, a to jest spora różnica. W dodatku nie liczą się mecze, a minuty spędzone na boisku. U nas wchodziłby raz na jakiś czas na ostatnie 5 minut, choć tak naprawdę nawet nie łapałby się na ławkę, więc grałby raz na ruski rok. W Tottenhamie jest pierwszym zmiennikiem dla napastników. W przypadku jakiejkolwiek kontuzji lub zmęczenia Campbell ma ogromne szanse na grę. Ten sam duet nie może grać przez cały sezon mecz za meczem. To nie cyborgi. Nie mam najmniejszych wątpliwości, że Campbell będzie grał znacznie częściej w barwach Kogutów niż u nas. I jeśli Ferguson uważałby inaczej to dlaczego zdecydowałby się na wypozyczenie? Jak widać Szkot sądzi, że Campbell będzie grał częściej w Tottenhamie, więc zdecydował się na wypożyczenie, o czym zresztą mówił w prasie Campbell. Ale twoim źródłem wiedzy jest zapewne Bravo Sport, a odświętnie sugerujesz się tytułami na WP.