Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: vakabayashi » 04 wrz 2008, 23:50

RealFan

spoko. masz troche racji niekoniecznie Zidane`a należy rozliczać z bramek czy asyst. mogłem zle zrozumieć słowa Wilmore`a. Nie neguje że Zidane był graczem znacznego kalibru i świetnym rozgrywającym. Natomiast uważam że akurat France 98 w jego wykonaniu było naprawdę słabe i to niekoniecznie właśnie od strony goli czy asyst bo te w końcu sie pojawiły. Zle wypadł Zidane wtedy własnie pod względem liderowanie i kreacji gry, wpływu na swoją drużynę. Pózniej juz wychodziło mu to znacznie lepiej

natomiast, rm.pl mnie dobija. Nie dość że panuje powrzechna gutkomania, to redaktorzy nie mają za grosz obiektywizmu to jeszcze można przeczytać że Messi jest rozgrywającym. Nie wiem co ja robie na tamtym forum, jestem zszokowany bo tutaj dyskusja trzyma wysoki merytoryczny poziom a tam, po kilku ciosach w gutierreza zaczynają się wyzwiska. Mam troche wolnego czasu obecnie, może dlatego bawie się w dyskusję na fioletowym. W innym wypadku nawet bym tam nie zaglądał bo to poziom równa przeważnie do dna

Wróć do „Hiszpania”