Widzów jednak 741franz pisze:Na meczu Pucharu Ekstrakalsy z ŁKS okoł 100 widzów
Ja do Wisły nic nie mam, tylko mogli by nam nie przeszkadzać w zdobywaniu kolejnych MP. Piwus + spirytus + Wisłus jak dla mnie OK.Yukasz pisze:do tego nie cierpię Wisły więc coś nas jednak chyba łączy
No właśnie mi ciężko się z tym pogdzić.Yukasz pisze:No można było, kibice byliby zadowoleni, a zapełnione trybuny lepiej by wyglądały niż te puste które były. Ale widocznie nie chciano tego wszystkiego i z tym też trzeba się pogodzić.
Było to co wymieniłem + puszka farby - narżędzie masowej zagłady. Nic innego nie było.Yukasz pisze:To podaj, albo niech lepiej Wilmore poda z akt policyjnych że tych przedmiotów było kilka.
Dziennikarze nie mieli tych dowodów. Więcej mieli kibice, ale zostały one im całkowicie bezprawnie skasowane. Zresztą dowody są zbierane zobaczymy co z tego wyjdzie.Yukasz pisze:że dziennikarzom zabroniono wyjawić te dowody obciążające policję
Zico_FCI pisze:Tu forum dla ciebie: http://www.ifp.pl/PNphpBB2.phtml I post jednego z twoich kolegów:Ale a propos zatrzymanych...Myślałem,ze to jacyś fafarafy,że bede sie z nimi szarpał,a tu przywieźli ok.50 misiów,każdy grzeczny,każdy niewinny.jaki z tego wniosek?Ci chuligani stadionowi to tchórze i cioty,odważni tylko w tych swoich chustach i szaliczkach na ryjach.Byłem wk....tym ściągnięciem po przepracowanym dniu i obiecywałem sobie,co to nie ja,jak któryś z kiboli przyfika.A tu g....Każdy z nich był potulny jak baranek.Tylko w kupie potrafią wyc jak stado baranów,ale po ptokach jakoś uchodzi z nich powietrze.Bierzmy przykład z Anglii i dajmy im popalic,a może na naszych stadionach będzie w końcu spokój.Niestety w tej materii jesteśmy 20 lat za angolami( tam po wydarzeniach na Heysel zmieniło się wszystko).
Brawa dla tego pana policjanta - mistrz.
Ten fragment z superekspresu, który wstawił Zico najlepiej oddaje to jaka histeria ogarnął media i jak „wysoce obiektywne” są one w tej sprawie.
Od razu wiedziałem, że to Jego sprawka.Chlopaczek pisze:Mi to wyglada na zorganizowana akcje Jokera
A wracając do spraw czysto sportowych to:
Legia Warszawa 3-0 Łódzki KS
Jakub Wawrzyniak 13, Takesure Chinyama 16, Aleksandar Vuković 42
Legia: 12. Kostiantyn Machnowskyj - 23. Piotr Bronowicki, 15. Iñaki Astiz Ventura, 3. Wojciech Szala, 24. Jakub Wawrzyniak (45, 11. Tomasz Kiełbowicz) - 22. Piotr Rocki, 14. Aleksandar Vuković (64, 5. Tito), 30. Martins Nnabugwu Ekwueme, 7. Piotr Giza, 27. Édson (74, 28. Marcin Smoliński) - 19. Takesure Chinyama (71, 32. Miroslav Radović).
ŁKS: 33. Jakub Studziński - 2. Georgas Freidgeimas (16, 20. Adrian Woźniczka), 19. Mariusz Mowlik, 4. Dejan Ognjanović, 16. Adam Marciniak - 9. Nazad Asaad, 7. Labinot Haliti (84, 25. Marcin Jarmuda), 13. Mladen Kašćelan, 14. Paweł Drumlak, 17. Jakub Biskup (46, 15. Adrian Świątek) - 10. Dawid Jarka (71, 11. Adam Czerkas).
żółte kartki: Wawrzyniak, Tito, Rocki - Mowlik.
Gładkie zwycięstwo z ŁKS - tego się spodziewałe. Teraz taki sam wynik w lidzę z Arką i będzie pięknie.