Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Kluchman » 06 wrz 2008, 0:15

napisalem nawet, ze pilkarz powinien byc na meczu. ale nie musi, bo nie jest niewolnikiem.

dlaczego nie odpowiedziales mi na pytanie? skad wiesz, ze vieira nie zapytal trenera/morattiego o pozwolenie na podroz do londynu? klub na tym w zaden sposob nie cierpi i nie robi problemu, gdy wszystko jest poparte wiedza odpowiednich osob.

zdaje sie, ze osoba, ktora robi z tego najwieksza afere jestes ty sam. przypadek?

z niedoedukowaniem - w tym miejscu zle sie wyrazilem i tu ci moge spokojnie z czystym sumieniem przyznac racje. ponioslo mnie i dlatego tak napisalem. wynik stylu twojego poprzedniego posta. pozostalych rzeczy nie wycofam. jestes osoba, ktora bardzo rzadko pisze posty, ktore nie wzbudzalyby kontrowersji, czesto sie napinasz i jestes wyjatkowo zlosliwy. z jednej strony zlosliwosc jest cecha ludzi inteligentnych. z drugiej wielu to tutaj na forum irytuje, niektorzy dodaja cie do listy ignorowanych. i to naprawde nie jest przypadek marcinie. po prostu wiekszosc osob chce rozmawiac i wymieniac swoje poglady o pilce w kulturalny sposob. ty lubisz wprowadzic nieprzyjemna atmosfere, ktora wielu userom sie nie podoba. tylko tyle i az tyle :wink:

niestety dla ciiebie w tym miejscu nie trafiles - moje dyskusje w wiekszosci opieraja sie na argumentach. pisanie dla pisania mnie wnerwia.

kulistosc ziemii - tu akurat tez nie bardzo trafiles bo zdawalem rozszerzona mature z geografii i takie rzeczy wiedziec musze :P
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2008, 0:22 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”