Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 wrz 2008, 7:12
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 06 wrz 2008, 8:07
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McSuchy » 06 wrz 2008, 9:20
Czyli nie potrafisz zrozumieć elementarnie prostej rzeczy że ktoś może oceniać piłkarza inaczej niż ty, nie opierając się o statystyki. Tak jak myślałem.rkoeman pisze:czyli nie umiecie udowodnic prostych rzeczy. tak jak myslalem
McSuchy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 wrz 2008, 11:38
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 wrz 2008, 17:21
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 06 wrz 2008, 17:29
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 wrz 2008, 17:38
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 wrz 2008, 18:04
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 wrz 2008, 18:17
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 wrz 2008, 19:24
Czyli to ludzie powiedzą Ci co jest lepsze ? Jeśli przypadkowo po zjedzeniu jabłka mam odruch wymiotny, ale inni uznają jabłko za 'najlepszy owoc' to znaczy, że to jest niepodważalna prawda i jeśli ja uważam inaczej to jestem dziwny etc. ?wystarczy zjesc owoc, porownac smak i zapytac innych ludzi ktory jest ktory. koniec filozofii
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 wrz 2008, 20:06
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 wrz 2008, 20:08
ktora w koncu sam stwierdziles. ja nie porownywalem go do innych pilkarzy z przeszlosci bo jest to niemozliwe i wlasciwie bezsensowne. futbol na przestrzeni lat zmienil sie ogromnie, taktyka poszla bardzo mocno do przodu. zmienily sie wymagania w stosunku do pilkarzy grajacych na niektorych pozycjach itd.zidane wielkim pilkmarzem byl.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 06 wrz 2008, 20:11
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 wrz 2008, 20:34
Uzyskałeś, tylko albo nie chciałeś ich zrozumieć, albo olewałeś.rkoeman pisze:uh uh uh - ktos (i wiele innych osob poza mna) smial zakwestionowac mit wielkiego yazida. i poza atakiem czysto personalnym nie uzyskalem zadnej ciekawej odpowiedzi
OMG i jak tu z Tobą rozmawiać jak sam tematu nie znasz ? Każdy tutaj jak dotąd pisał, że Zidane był wielkim piłkarzem. Nie największym, nie przezajebiście lepszy niż Maradona czy inni. Po prostu był wielkim piłkarzem. Ty próbujesz udowodnić, że był gorszy od kilku zawodników, a reszta osób pisze tylko, że był 'wielki'.rkoeman pisze:co czynilo yazida najwiekszym rozgrywajacym wszech czasow oraz pilkarzem lepszym niz maradona (jak ktos wczesniej pisal)
Statystyki są ważne, ale nie najważniejsze. Gdyby to statystyki wiodły prym to prezydentem byłby Tusk, a nie Kaczyński.rkoeman pisze:ja mam te statystyki. i wklejalem je wiele razy i na BO i na rm.pl - starsi userzy doskonale to pamietaja. ale to obronca yazida zalezy na tym by cos pokazac. chca to a nie potrafia. dlaczego? statystyki sa bardzo wazne. w kazdym sporcie. bo tylko to plus ogladanie kogos w akcji pozwala ocenic jego umiejetnosci
Ale to są ważne rzeczy dla Ciebie. Nie umiesz zrozumieć, że np. dla mnie są one g* warte ?rkoeman pisze:zawsze jest tak ze jak ktos nie umie przedstawic odpowiednich liczb to zaraz okazuje sie to sie nie liczy. a pilka nozna to prosty sport - trzeba umiec kilka podstawowych rzeczy i spelniach kilka cech o ktorych pisalem.
Możesz zacytować fragment gdzie ktoś napisał, że "rzekomo byl najlepszym rozgrywajacym swiata" ?rkoeman pisze:nie umiecie znalezc chocby ilosci asyst yazida? przeciez to proste jak drut. wynik bedzie kosmicznie wrecz smieszny. szczegolnie ze rzekomo byl najlepszym rozgrywajacym swiata
W kółko to samorkoeman pisze:dodam ze ja nie pytam o same asysty a rowniez o ilosc strat, skutecznosc podan, podan kluczowych, etc, etc
Ale to jest Twoje zdanie... dla mnie np. te statystyki są o kant dupy potłucrkoeman pisze:bo tylko po zlozeniu tych czynnikow do kupy mozna starac sie cos dowodzic.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 wrz 2008, 20:57
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio