czeher pisze:ja odradzam wiekszosc
Inter w tym spotkaniu bez srodkowych obroncow, Genua to dosc ciezki teren a Sampa startuje do sezonu jako czarny kon na rowni z Napoli czy Lazio. To poczatek sezonu a brak obroncow to jakby woda na mlyn dla Cassano
Arka - Lech - goscie nie beda wygrywali wsyztskiego jak leci, Gdynia to dosc ciezki teren, poza tym na peczki w arce zowodnikow w ktorych metryczce widnieje Lech Poznan, nawet CzesiuSmuda powiedzial ze w meczu z Konikami polnymi nie dokona zbyt wielu zmian w podstawowym zestawieniu - to bedzie mialo tez swoje pietno... a tak na marginesie to Wisla nie wygra w derby
Numancia - Barca - Barcelona w formie nie ejst i kto wie jak to wszystko zadziala w lidze, trener na dorobku, rewolucja w skladzie kto wie czy te klocki zostana dobrze poukladane ? wg mnie nie. Numancia to beniaminek a tych cechuje to ze na poczatku sa bardzo sprezenii i potrafia naprawde zamieszac, jakeis 2;lata temu Barca tyez zaczyunala z beniaminkiem Alaves i bylo chyba 0:0 a to byl ten dream team ...
Komus pomoglemczeher pisze:Pisalem zeby Interu nie grac... to takie samo naiwniactwo jak gra dzisiaj na Lecha czy Wisle
Wczoraj moje typy bez problemuJaga - Piast 1 - Valencia - Mallorca 1
Co do Lecha to Smuda nie dal odpoczac podstawowym zawodnikom z konikami, pomimo dosc szerokiej i mocnej kadry gra caly czas jednym zestawieniem. Arka to nie ulomki a solidna druzyny z bylymi lechitami
Wisla ma klopoty kadrowe, w meczu z Barcelona dawali z siebie wsyztsko co bylo widac pod koneic spotkania gdy ledwo juz biegali, poza tym to derby
szkoda ze az takiego efektu finansowego nie ma