My też ponoć mamy trenera i to ponoć na poziomie bo nasz Leo nigdy nie popełnia błędów. Do tego przynajmniej przed Euro ponoć prezentowaliśmy poziom wyższy niż Austria, a już na pewno nie niższy. A już to widzę jak jedziemy Francję 3:1Podobnie z Francją - Austria słaba nie jest, wreszcie ma trenera, tymczasem Francja...
Skoro ustawienie takie samo niezależnie od rywala to czego chciałbyś bronić tymi dwoma DM w meczu u siebie z takim San MarinoJeśli Beenhakker chce utrzymać posadę powinien ustalic na mecze kadry jedną stałą kadrę, i to obojętne od rywala, z taką Portugalią musimy grać tak samo jak np. z tą pie%do%oną Słowenią. Ja oczywiście na dzisiaj mam pomysł, ale są to tylko rozważania mało realneWg mnie kadra powinna grać standardowym 4-4-2. Zadnych bajerów, diamentów, czy c%uj wie czego nie ma sensu tutaj wymyslać. Genialny bramkarz + dwoch stałych stoperów + dwóch bocnych obrońców, którzy nie beda sie bali atakować, to ma byc nowoczesna defensywa + dwóch defensywnych pomocników + dwóch super szybkich skrzydłowych + dwóch napastników, jeden z nich ma być szybki i niekoniecznie z dobrymi warunkami fizycznymi, a drugi w miarę wysoki, tak zeby potrafił ewentualne wrzutki w pole karne albo zgrywać, albo strzelać gole
Zresztą my dwoma napastnikami grać nie będziemy przynajmniej za kadencji Leo bo te twierdzi że Słowenia jest dla nas za silna aby się tak odkrywać