Re: Artykuły prasowe warte przeczytania

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Artykuły prasowe warte przeczytania

Post autor: Yukasz » 11 wrz 2008, 12:08

A Ty niby skąd wiesz że to 'stek kłamstw wymieszany z oszczerstwami i zaprawiony solidną dawką nienawiści' :?: Wiesz choćby jak to było z Wichniarkiem, byłeś przy rozmowie z Benhałerem przed Euro?
Choć muszę przyznać że czytając najpierw wywiad z Borkiem a dopiero później z Benhałerem spodziewałem się że ten drugi rzeczywiście ostro pojechał po Borku, a tu takie małe miki :P Ale jedno jest przynajmniej dla mnie pewne - o Beenhakkerze mówić źle nie wypada. Dziadek od samego początku jest przeczulony na wszelką krytykę i na niewygodne dla siebie pytania odpowiada takie rzeczy że zaraz na myśl przychodzą kolejne bo swoimi działaniami i odpowiedziami sam sobie przeczy. Do tego 'dziadek' powoli traci głowę bo jeszcze publicznie zaczyna bluzgać :roll: A nikt nie musi go uwielbiać, nie wszyscy po eliminacjach musieli chcieć mu stawiać pomniki czy mianować go na prezydenta. Każdy może mieć swoich przeciwników, taki Yanek Tomaszewski każdego będzie krytykował. I ja słuchając Borka nie uważam żeby ten był do niego jakoś wielce uprzedzony, po prostu dla mnie zadaje pytania na które sam chciałbym usłyszeć odpowiedź. Już zdecydowanie bardziej uprzedzony do Leo jest Kołtoń który nawet komentując inny mecz nie omieszka nawiązać do błędów Benhałera i mu je wytknąć. A nawet wczoraj słuchając też już zdziadziałego Szpaqa denerwowało mnie że co by nasi nie zagrali było źle a u San Marino wręcz odwrotnie. I cały czas krytykował zamiast komentować przez co odechciewało mi się oglądać meczu. Analizę powinien zostawić w pomeczowych programach. Szkoda że Szpaqu jeszcze nie wspomniał o tym że boczni obrońcy powinni biegać do ataku a nasi nie biegają czego naoglądał się na MŚ i mu się spodobało wytykając później naszym na każdym kroku :roll: I np tu Borek się myli - TVP też krytykuje Leo :P

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”