a o to niektore moje spostrzezenia badz "fantastyczne" czesci:
- dziwilo mnie jak wszyscy usilnie starali sie przekonac "ronaldak" (nie wiem czy poprawnie napisalem:p) - osoby z opozycji rozumieli sie miedzy soba i cos tam pisali do ronaldak usilnie starajac sie wytlumaczyc mu "co jest 5", jednak ten uparcie (niczym taki zwierz co sie oslem nazywa) wciaz pisal swoje czesto wogole nie zwracajac uwagi na to co do niego pisali inni, a wystarczylo dac sobie spokoj bo w zasadzie wychodzilo to cos ok 1:10 (tak apropo statystyk:D) liczebnie wiec jedna osoba powodowala ze dysputa trwala i trawala...i nie przynosila efektow...
- fantastyczny byl ten przyklad z jablkiem i gruszka
- dobry byl tez motyw jak ronaldk pisal cos tam w stylu ze pilkarz takiczysiaki jest najlepszym na swiecie (a moze tez poza nim - i want to believe:D) wg osob ktore sie znaja na pilce - kurde ja sie nie wypowiadalem wiec czemu tak twierdzisz
- a wlasnie...statystki... tez czesto sie przewijaly - glownie jako slowo "statystki" ale sie przewijaly wiec ok... mozna uznac zze sie pojawily i nie ma sensu ciagle nawolywac zeby je umiescic...a jak juz RealFan podal jakies statystki to nasz ulubieniec powiedzial ze sa one zle i ch... ze w innym zrodle bylo inaczej... no to ok - trzeba zwrocic honor i dac sie po stokroc wychlostac...
- zeby nie bylo - uwazam ze ulubieniec tego tematu ma calkiem pokazna wiedze na temat pn jednak za bardzo chce zeby to pisze bylo jakims wyznacznikiem - poprostu nie mozna wyrazic sprzeciwu bo wtedy sie zacznie kolejna fantastyczna historyja..
- aaaa opozycja chciala przekonac ronaldak do tego ze kazdy moze miec swoje zdanie - on jednak chcial zeby uzasadniac je - yyy jak dla mnie nie ma to potrzeby w takim sporze - sporze o nic - bo to czy pilkarz x czy y jest wedlug osoby 1 czy 2 najlepciejszy to tylko i wylacznie jego broszka - ja moge uwazac ze pilkarz jest najlepszy bo najlepiej umie symulowac albo kopac pilke
- a na koniec cos mniej zwiazanego.. dawno nie zagladalem tu... i chcialem sobie troche poczytac co tam slychac w zespole.. jakies ciekawe newsy albo dyskusje.. a tu takie dywagacje trwaja... kurde no spoko.. przerwa w ledwo rozpoczetej lidze skloniala do rozgrzewki przed sezonem na forum...
taki moj maly wklad...
aha.. kolega ronaldk pewnie znowu napisze ze jest to atak na jego osobe
pozdrawiam
ps. dobrze by bylo jakby de la red zagral... no i saviole tez bym zobaczyl ale z tym to juz gorzej bedzie..