Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: fieldy » 13 wrz 2008, 14:36

fieldy pisze:co do drugiego typu - sam to gram, wczoraj hokej wszedł i tylko Simon został. Póki co, obrońca tytułu miażdzy, wiec jestem dobrej myśli.

A ja myślę nad czymś takim:
Liverpool FC - Manchester United, (wynik do przerwy) 2 3,00

Liverpool póki co nie błyszczy, wygrywają cudem, albo na minute przed końcem dogrywki ze Standardem Liege :lol: albo męczą się niemiłosiernie w lidze i też w końcówce strzelają. Gerrard ponoć nie gra. Torres po kontuzji [jego występ też chyba pod znakiem zapytania] Nie zagrają także Hyppia i Degen, a zagra za to Riera, ktory jest nowy i nie wiadomo czego się po nim spodziewać. W United zabraknie m.in Ronaldo, ale Rooney ostatnio jakby wskoczył na international level :lol: do tego Berbatow - o jego sie nie martwię, w końcu na wyspach już sie sprawdził.

Co jeszcze istotne. Liverpool do tej pory strzelił 3 bramki w lidze - wszystkie w 2 połowie, średnio w 86 minucie :!:
United strzelili 2 bramki [obie Flatcher :D] i obie w ... pierwszej części gry.
W ostatnich 2 meczach tych drużyn United prowadzili do przerwy.

Myśle, ze po takim kursie można zaryzykować prowadzenie United do przerwy, choć na pewno nie będzie to spacerek
wygrywają LM, wygrywają ligę angielską, ale jak na nich postawie to traca bramkę w stylu Kotwicy Kórnik :lol:

Wróć do „Bukmacherka”