Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 13 wrz 2008, 22:41

Tu przecież nie chodzi o skutecznośc, bo problem ze skutecznoscia to miala Barca w zeszłym sezonie, gdzie marnowala okazje za okazja i wtedy to był problem. Dzisiaj fakt troche ich bylo, ale dla mnie i tak za malo. To nie jest gra jaka powinna być wizerunkiem Barcy. Przeciez pierwsza polowa to była prawdziwa tragedia. Niedawno bilismy glowa o mur to do tego muru nawet nie dochodzilismy. Alves jest przefajny tylko chyba ktoś mu obiecał Yao Minga na środku pola karnego, bo jego dosrodkowania to raczej przerzuty na druga strone. Abidal, o nim to juz mowa była tyle razy, ze nie warto wracac, choć jeszcze niedawno była krytyka o ofensywe, ja coraz bardziej mam pretensje o jego gre w defensywie. Reszta zagrała o polowe za malo jak na skale umiejetnosci.
Mnie poraża brak zrozumienia pomiedzy zawodnikami- celnosc itp.
Osobiscie mam za złe decyzje presonalne Pepa, fakt Messi IO i obok tego el. MŚ, ale Iniesta, Yaya. To za wazni zawodnicy, a to przeciez poczatek sezonu i o zadnym zmeczeniu nie powinno być mowy. La Liga nie wystartowała 3 miesiace temu. Sa juz ligi, ktore zagraly wiecej spotkań, a ich zawodnicy po drodze wystepowali takze w reprezentacjach.
Pep musi wiele zmienic, szczegolnie jesli chodzi o rozgrywanie, bo jest za woln jak i za bardzo przewidywalnie. Sergio obok Xaviego i Hleb na lewej stronie to nie jest to czego Barca potrzebuje. Tak na koniec chcialbym zobaczyć Martina na lewej stronie obrony i skonczyć z francuskim zaciagiem w Blaugranie, moze City bedzie mialo checi na nich, bo ja juz mam ich serdecznie dość.
Nie wiem jak bedzie dalej, ale Pep musi wiele mzienić, bo atmosfer juz na samym poczatku robi sie gorsza, niz jak kończył Ryj. Czy da rade sie zobaczy, ja tam nei bylem jego zwolennikiem czy przeciwnikiem, byłem zwolennikiem pozostania Ryja i tyle.

Wróć do „Hiszpania”