a jak nie jest kibicem interu to tez jego brak obecnosci na meczu budzi mniejsze zdziwienie. gdyby nim byl, nawet nie pomyslalby o wyjezdzie. nie ma co o taki drobiazg robic problemu.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 wrz 2008, 0:58
Kluchman
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 wrz 2008, 11:19
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 06 wrz 2008, 18:09
Co do tego nie ma wątpliwości. Różnica zdania wynika ze znaczenia tego czynu. Co niektórzy wbrew logice uważają, że nieobecność kontuzjowanego piłkarza nie ma znaczenia na morale zespołu. Biorąc pod uwagę fakt, że nie mam czasu tego dłużej tłumaczyć odsyłam do literatury społecznej ...jeśli ktoś jednak ma wątpliwości, to ja mogę potwierdzić - Pat był na meczu Arsenalu.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 13 wrz 2008, 21:52
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 13 wrz 2008, 22:12
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 wrz 2008, 22:36
A czerwoną kartkę widziałeś?arek_ahig pisze:Zaczyna sie. Ja nie wiem gdzie ta bramke boczny zauwazyl...
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 13 wrz 2008, 22:47
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 wrz 2008, 22:51
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 13 wrz 2008, 22:54
Ta a swistak sidzi i... Do momentu tej 2 wirtualnej bramki nie stworzyliscie zandej, powtorze zadnej 100% sytuacji. Graliscie piach i tyle. Mam nadzieje, ze bedziecie tak grac nadal.Zico_FCI pisze:A czerwoną kartkę widziałeś?arek_ahig pisze:Zaczyna sie. Ja nie wiem gdzie ta bramke boczny zauwazyl...
Catania elegancko dwie braki sobie wbiła, a ten wyniki mimo tej czerwonej z dupy to dla nich i tak najmniejszy wymiar kary. Praktycznie żadnej sytuacji poza bramką nie stworzyli. Z naszej strony Ibra powinien sam ze trzy walnąć. Q. bez rewelacji, bardziej podobał mi się Mancini po wejściu.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 wrz 2008, 22:59
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 13 wrz 2008, 23:06
A kto z faworytów prezentuje sie od nas lepiej, że tak mielibyśmy obawiać się tej konfrontacji. Milan, Roma, Juve ?(L)oczkerson pisze: narazie Inter gra słabo i powinien bardzo się cieszyć że w terminarzu teraz słabi rywale
Nikt się nie podnieca, tylko dzieli wrażeniami/obserwacjami po spotkaniu. Juventini tak nie robią(L)oczkerson pisze:Więc ja bym się tym tak specjalnie nie podniecał
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 wrz 2008, 23:14
Dzisaj widziałem Palermo, które grało od Interu o klase lepiej i łatwo ograło Romę 3:1. Udine kolejkę temu też pokazało zdecydowanie więcej niż Inter terazMaciek (interista) pisze: A kto z faworytów prezentuje sie od nas lepiej, że tak mielibyśmy obawiać się tej konfrontacji. Milan, Roma, Juve ?![]()
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 13 wrz 2008, 23:22
Ciekawe co by pokazali gdyby musieli się przebić przez środek Muntari -Vieira -Cambiasso i jeszcze defensywę z Burdisso i Cesarem na czele. Zapewne bardzo dużo(L)oczkerson pisze:Dzisaj widziałem Palermo, które grało od Interu o klase lepiej i łatwo ograło Romę 3:1. Udine kolejkę temu też pokazało zdecydowanie więcej niż Inter teraz
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 wrz 2008, 23:25
Piszesz o tej defensywie, która dziś straciła gola ze słabiutką Catanią, która w ostatnim sezonie ledwo się utrzymała, straciła swoję jedyną gwiazdkę Vargasa, może liczyć na punkty praktycznie tylko u siebie i w zeszłym sezonie pod względem ilości strzelonych goli była na zaszczytnym 19 miejscu (33 gole)Maciek (interista) pisze: Ciekawe co by pokazali gdyby musieli się przebić przez środek Muntari -Vieira -Cambiasso i jeszcze defensywę z Burdisso i Cesarem na czele. Zapewne bardzo dużo
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio