Dlaczego takczeher pisze:Juve - Zenit x2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 15 wrz 2008, 14:10
Dlaczego takczeher pisze:Juve - Zenit x2
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2008, 14:25
sir, yes sirczeher pisze: fieldy streszczaj tu szybko sytuacje Dynamo - Arsenal![]()
![]()
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 15 wrz 2008, 14:41
wichniar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 wrz 2008, 14:46
P.S. Nie stawiaj na Arsenal, bo przegramy
kuwa kusi czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 wrz 2008, 16:50
Śmiało! Z czystej ciekawości, ile zamierzasz na tym wtopić?czeher pisze:Steaua - Bayern 1
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2008, 16:55
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 wrz 2008, 17:33
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2008, 18:52
Radoi, Emeghara, Petre, Nicolita i Golanskiczeher pisze:za grosze.... kto ma kontuzje? bo moze skusze sie na bawarskie....
nie
Arsenal chyba tez puszcze![]()
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 15 wrz 2008, 19:00
gieksa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 wrz 2008, 19:14
Nie to żebym negował możliwość utraty bramki przez Barcelonę, ale trochę głupot napisałeś więc sprostuję dla dobra tych, którzy chcieliby się sugerować Twoją analizą...gieksa pisze:to i ja się wypowiem o czym myślę:D:D:D:D
Sporting (strz./nie strz.) -->1 1,7
why??????
a no bo Barca od meczu z Wisłą gra wręcz fatalnie<lol> nie potrafią sobie stworzyć w ogóle sytuacji bramkowych a jak już są to je marnują:p. ale chwila czemu ja o Barcelonie gadam:D w kontekście ataku???no więc Sporting!jest w wyśmienitej formie ograł między innymi porto 2:0 i brage 1:0 (oba na wyjeździe:D)
mogą w tym sezonie przerwać serie porto które straciło portugalskiego kube:D:D:D a wracając jeszcze na moment do barcy to ich obrona również spisuje się tragicznie:D tyle błędów dawno nie robili:D poza tym grają bez barwnie ,bez polotu ,bez przekonania (witam sąsiada:D zrób to:D nie ściszę u siebie jestem:D)
Bzdura. Stwarzamy sobie sytuacje, ale ich nie wykorzystujemy. Nie mniej jednak nijak ma się to do Twojego typu więc pomińmy to.nie potrafią sobie stworzyć w ogóle sytuacji bramkowych
Obrona nie spisuje się tragicznie. Popełniamy też mniej błędów niż w pre-sezonie. Przeciwnicy strzelają nam bramki mimo, że mają bardzo mały sytuacji. Numancia miała w zasadzie jedną okazję i strzeliła gola. Racing miał pół okazji (rzut wolny) i strzelił gola.wracając jeszcze na moment do barcy to ich obrona również spisuje się tragicznie:D tyle błędów dawno nie robili:D
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 15 wrz 2008, 19:29
gieksa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 wrz 2008, 20:08
Te dwa mecze to rozumiem potyczki z Numancią i Racingiem? Jeżeli tak to pozwoliliśmy rywalom oddać kolejno 3 (Numancia) i 2 (Racing) celne strzały. Racing swój drugi celny strzał zanotował w ostatnich minutach kiedy to Barcelona grała praktycznie dwoma obrońcami (Pique i Abidal bo Alves zostawał z przodu a za Puyola wszedł Bojan). Na dodatek kontrolowanie meczu poprzez wysoki procent posiadania piłki również nie ułatwia przeciwnikom stwarzanie groźnych sytuacji.gieksa pisze:nadal będę się upierał że obrona nie gra dobrze ja mam takie odczucia po tych 2 meczach ajkie widziałem mozę wyniki tych spotkań troszke zamazują mi obraz gry ale cóz... nie wygląda to kolorowo...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 wrz 2008, 20:09
W meczu z Udinese, gra Juve wyglądała bardzo dobrze
Żeby tylko Steaua nie przegrała meczu jeszcze w szatniSteaua - Bayern 1
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 wrz 2008, 20:44
Nie rozsmieszaj mnie, z czym do ludzi ?P.S
Czeher nie przesadzaj z tym realem wracają do formy z przed kilku lat!!! nie ważne ile się traci wazne by strzelić o 1 więcej:D:D:D:D:D:D
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 wrz 2008, 10:38
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio