Re: Górnik Zabrze (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post autor: RzuR » 24 wrz 2008, 18:46

@ j1mmy:

najtańsza standardowa wejściówka(bez numerowanych miejsc-możesz sobie chodzić z nią po stadionie za wyjątkiem loży i zadaszonych) kosztuje 20 zł na normalny mecz i 25 na meczach z Wisłą, Legią i Ruchem.

@cloner
U nas Motyka jest już na wylocie, zobaczymy czy mecz z Gornikiem go uratuje, czy pogrąży.
a czy Polonia gra naprawdę aż tak źle? moim zdaniem Motyka i tak wyciska z was ile może-z gówna bata nie ukręcisz, to nie trener jest problemem mi się wydaje

@EnJoy's
jak wiem od znajomych
[']
uwielbiam takie kwestie, szczególnie w ustach przekumatych przedstawicieli klubów postronnych....nie wiem za kim jak to gadają "idziesz synek" ale jeśli nie jesteś bezpośrednio zainteresowany to może odbij? bo temat nie jest prosty, ani dla nas ani dla Ruchu...
podoba mi się, że mają nakreślone zasady których się trzymają.
zasady...?
ok...to pozostawie bez komentarza...twój pierwszy bąk, więc ci go odpuszcze...
Co do Górnika to słyszałem o planach Kasperczaka, są to ambitne plany, ale nie wiem czy Ekstraklasa ma zamiar stworzyć ligę "old boyów".
Dziwi mnie trochę plan Waszego trenera,ma zbudować potęgę krajową, a mi się wydaję, że najlepiej inwestować w młodych, którzy może nie teraz, ale na pewno za parę lat będą grać w lidze na wysokim poziomie.Przykład Milanu nakreśla jak można skończyć z taką wizją Kasperczaka (oczywiście dobierzcie sobie proporcję).
ja też z tymi doniesieniami się spotkałem i totalnie mi się nie podobają...ok-"mieszanka rutyny z młodością", że tak zacytuję klasyka, to superowy pomysł...szczególnie jeśli młodzi mają w tym układzie pobierać nauki...i ten pomysł jest w porządku jeżeli mamy zatrudniać nie zawsze rozsądnego, ale jednak walczaka (Hajto) który czasem ryknie, czasem opie**oli na młodego obrońcę, albo inteligentnego rutyniarza z międzynarodowym ograniem (Brzęczek) który wyłoży takiem młodemu adeptowi znaczenie pojęcia "mózg drużyny"...
ale podstarzałe gwiazdusie w rodzaju Żurawia, który przed zdaje się fantastycznym w jego wykonaniu mundialem w Niemczech, na uwagi Szarmacha że jest boiskowym leniem bez ambicji zareagował w ten sposób że spytał: "Szarmach..? A kto to jest Szarmach?" a po przegranym meczu z Niemcami na Euro gdzie jhego bezpłciowość było widać nader wyraźnie, z debilnym uśmiechem na twarzy i w obciachowych niczym skarpy Bożydara Iwanowa trampkach opowiadał że "wydobrzeje na półfinał"...serce i dusza drużyny...

NIE, DZIĘKUJĘ !!!
I tu wierzę w Heniowskie zapewnienia, że chce się porozglądać za Local Boys..dla mnie jakby ułożył odpowiednio stosunki z Gwarkiem-imo najlepszą piłkarską szkółką w kraju, to już byloby mistrzostwo świata...

Wróć do „Polska”