Ekstraklasa w sezonie 2008/2009 - Strona 24

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto mistrzem Polski 2008/2009?

Wisła Kraków
44
38%
Legia Warszawa
18
16%
Lech Poznań
37
32%
Groclin/Polonia Warszawa?
2
2%
Górnik Zabrze
3
3%
Ruch Chorzów
5
4%
GKS Bełchatów
0
Brak głosów
inny zespół
7
6%
gilardino
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 16 sie 2008, 23:16

cloner pisze: Na szczescie, im blizej do konca meczu, tym sedzia prowadzil mecz lepiej i zaczał wreszcie pokazywac kartki gosciom, łacznie dostali chyba 4-5, wiekszosc za glupotę (prowokacje Sotirovicia, jeden zawodnik schodzil z boiska przez minute, jakies kłótnie, itp. ).
Szkoda że nie wspomniesz o tym jak pare minut przed kartką dla Sotirovicia jakis idiota z Bytomia rzucał kamieniami w piłkarza Śląska

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8731
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 sie 2008, 23:25

Hmmm, nie widzialem kamieni, a jesli cokolwiek juz lecialo (a lecialo), to było po golu i jego skandalicznym zachowaniu. Zreszta nie ma o czym mówić, my pewnie dostaniemy jakas kare, choc tak naprawde nic do murawy nie doleciało, ale i Serb zasluzyl na karę finansową.

gilardino
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 17 sie 2008, 6:40

cloner pisze:Hmmm, nie widzialem kamieni, a jesli cokolwiek juz lecialo (a lecialo), to było po golu i jego skandalicznym zachowaniu. Zreszta nie ma o czym mówić, my pewnie dostaniemy jakas kare, choc tak naprawde nic do murawy nie doleciało, ale i Serb zasluzyl na karę finansową.
I tutaj się mylisz :P Jakis "chóligan" z trybuny kamiennej(?) podbiegł prawie do samego boiska i próbował trafic Sotirovicia,sytuacja ta wydarzyła się przed bramką dla Śląska i myśle że koleś będzie miał przechlapane bo w lidze+ zrobili dokladne zbliżenie na jego twarz więc policja ma go na tacy :)
Także wydaje mi się ze prowokacja Sotirovicia to była z jego strony mała zemsta tymbardziej że pobiegł mniejwięcej w to samo miejsce z którego próbował go ktoś upolować :wink:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sie 2008, 12:14

Jakis "chóligan" z trybuny kamiennej(?) podbiegł prawie do samego boiska i próbował trafic
Faktycznie, było tak jak piszesz. Obejrzałem skrót z canal+ i rzeczywiscie jakis jeden koles rzucil 2 razy w niego, chyba kamieniem. Kolesia nie rozpoznaje (ale zapewne monitoring i policja go rozpoznają), takze zapewne nikt ważny :wink:

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 30 sie 2008, 0:30

No proszę i mamy pierwszą niespodziankę. Po wygranym meczu GKS-u w Poznaniu 2:3 myślałem, że Janas na tyle poukładał zespół, że jest w stanie ponownie walczyć o puchary, jednak z meczu na mecz coraz słabiej a udowodnili to, przegrywając ze skazanym na spadek ŁKS-em 0:2. Polonia łatwo nokautuje Śląsk 3:0, jednak myślałem, że wrocławianie coś powalczą. No nic, dzisiaj weekend i zapewne nie jestem rezultat nas zaskoczy.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sie 2008, 17:30

Koniec pie#dolenia. Polonia wychodzi z cienia :twisted:
Znakomity mecz Polonii i pewne, zasluzone zwyciestwo 4-1 nad Lechia 8)

"Polonia objęła prowadzenie już w 9. minucie meczu. Po rzucie rożnym bytomska "szarańcza" odciągnęła uwagę obrońców Lechii, a Marcin Komorowski kropnął zza pola karnego w samo okienko bramki Pawła Kapsy. Kilka minut przed końcem pierwszej połowy po szybkiej kontrze lewym skrzydłem Komorowski podwyższył prowadzenie strzałem z ostrego kąta. W 61. minucie Karol Piątek zdobył kontaktową bramkę z rzutu karnego, ale osiem minut później kapitalną wrzutkę Jacka Trzeciaka wykorzystał ponownie Komorowski, wygrywając pojedynek główkowy z obrońcą Lechii. W końcówce meczu wynik meczu ustalił Hubert Jaromin." (90minut)

Na stadionie okolo 3500-4000 ludzi (wg 90 minut tylko 2500), malutko, ale niestety nadal mamy wakacje, no i stadion jest w remoncie, dlatego widownia ograniczona :wink:

POLONIA :!:

edit:

http://pl.youtube.com/watch?v=-esmYhE5qOs - pierwsza bramka dla Polonii, oczywiscie strzelec Marcin Komorowski. Śmiejcie sie, smiejce z szarańczy.

edit2:

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/0,0.html - wszystkie gole z dzisiejszego spotkania :mike:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 wrz 2008, 20:57

Miesiąc był cięzki, ale konczy sie pozytywnie. Pewna wygrana z żabolami 2-0. Wielkie brawa :!: Było źle w Wodzislawiu tydzien temu, ale piłkarze sie podnieśli i pokazali, kto rządzi na Śląsku :boruta:

Cała Polska o tym wie, je#ac je#ac ksg :mike:

2 WP // Mentor

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 27 wrz 2008, 8:02

Myślę,że jak Górnik nie zacznie wygrywać od 9 kolejki to poważnie będzie Nam groziło utrzymanie w tym sezonie..
Ja mam takie pytanie do kibiców(kibica.) Polonii Bytom dlaczego 70% Waszego dopingu podczas meczu to bluzgi na Górnik :?:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 wrz 2008, 8:50

krako pisze:dlaczego 70% Waszego dopingu podczas meczu to bluzgi na Górnik :?:
Gdzies juz wczoraj czytałem, ze bylo to 80%, dzis czytam 70%, a tak naprawde było kilka przyśpiewek.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2275
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 27 wrz 2008, 10:18

krako pisze:Polonii Bytom dlaczego 70% Waszego dopingu podczas meczu to bluzgi na Górnik
100 % to bluzgi na Górnik :lol: .Nie pochlebiajcie sobie, przegraliście zasłużenie nie prezentując nic ze swojej strony.

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 27 wrz 2008, 22:09

cloner pisze: Gdzies juz wczoraj czytałem, ze bylo to 80%, dzis czytam 70%, a tak naprawde było kilka przyśpiewek.
Nie pytałem gdzie wyczytałeś tylko pytam według własnych obserwacji
Oglądałem mecz i na pewno nie było to kilka przyśpiewek.
Tak na prawdę to mało mnie to interesuje co śpiewacie. Jeśli chodzi o mnie to Wasz doping może być ciągle anty KSG
Pytałem z czystej ciekawości
EnJoy's pisze:100 % to bluzgi na Górnik :lol: .Nie pochlebiajcie sobie, przegraliście zasłużenie nie prezentując nic ze swojej strony.
Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej nie mów nic.Mówimy teraz o aspektach kibicowskich,bo na boisku Polonia wygrała zasłużenie ze słabym Górnikiem,to jak każdy wie nie ulega wątpliwości.
ps: ciekawa będzie rywalizacja o Mistrzostwo Polski w tym roku..

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2275
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 wrz 2008, 16:38

krako pisze:Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej nie mów nic.
Ja tylko czytam, że kibice Górnika nie mają nic ciekawego do powiedzenia bo zamiast mówić o swoim Klubie, porażkach to dywagują na temat dopingu przy Olimpijskiej, nie wiem czy chcecie się dowartościować czy zapomnieć o grze Górnika.
krako pisze:Oglądałem mecz i na pewno nie było to kilka przyśpiewek.
Wydaję mi się, że większość z Was słyszało co chciało słyszeć.

PS. Czeher jak to teraz będzie z Piastem, w Bytomiu kolejny etap modernizacji jest skończony więc co Piast następną kolejkę gra w Bytomiu czy nadal w Wodzisławiu ?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 wrz 2008, 16:53

W Wodzislawiu

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 paź 2008, 21:43

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,titl ... &_ticrsn=5
A niech sobie ten Majewski będzie, niech czuje na sobie odpowiedzialność, niech się z nią męczy. Prawda jest taka, że jakbym zwolnił Majewskiego, to zrobiłbym mu dobrze. Miałby kłopot z głowy. Zamknąłby jeden zeszyt, potem by się zatrudnił w innym klubie i otworzył nowy kajet. Jak gdyby nigdy nic. A tak - musi cierpieć.
Klub masochistów :lol:.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 paź 2008, 19:00

Mucha :shock: :shock:

Dawno tak ciekawej ligi nie bylo, trzeba przyznac po 1/3 sezonu :twisted:

Lech kryzysik zlapal, Legia swoje gra i powiem ze wg mnie wysuwa sie na czolo stawki, moze nie maja jakies wzlotow niczym Lech ale i upadkow nie baczac na poczatek... graja rowno i regularnosc moze byc w tym przypadku zlotem
Wisla nie najlepiej od kilku spotkan ...
Polonia tez jeszcze nie jest bez szans, niby po przerwie zimowej mamy zobaczyc oblicze rpawdziwej Polonii,. ciekawe jaki bedzie Lech ktory ma wydac sporo :lol: :o

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”