Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 wrz 2008, 16:14
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Padik » 25 wrz 2008, 16:21
(L)oczek no ja Cie prosze... jestes aktywnym uzytkownikiem forum i bierzesz udzial w wielu fajnych dyskusjach, ale... no wlasnie takie byki jak sadzisz w postach i komentach to jest przegiecie. Ja wiem, ze to nie jest portal o poprawnej polszczyznie (sam napewno robie tez bledy), ale przeciez mozesz to wrzucic do Worda przed wyslaniem - tam jest opcja autokrekty.(L)oczkerson pisze:no bez przesady, przeszedł operacje prawie 3 miesiące temu, to nie jest tak że on lezy na łużku. Pewnie już normalnie funkcjonuje, a aż tyle dla JUVE nie zrobił żeby klub tak w niego zainwestował.
Padik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 27 wrz 2008, 20:17
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 wrz 2008, 20:18
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 27 wrz 2008, 20:47
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 27 wrz 2008, 21:14
Jak to mówili komentatorzy (notabene też lekko zdziwieni brakiem jakichkolwiek zmian personalnych) Ranieri nie dokonując zmian najwyraźniej był zadowolony z tego co widział na boisku i odpowiadał mu wynik jaki widniał na tablicy(L)oczkerson pisze:ale nie jestem stanie zrozumieć, dlaczego on piererwszą zmianę robi w 75 minucie???!!!!
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 wrz 2008, 22:30
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 wrz 2008, 11:47
ten Giovinco ktory wedlug ciebie mialbyc najlepszym transferem mercato??o ile sie nie myle oprocz ostatniego meczu z Catania prawie nic nie gra..wiec co sie z nim dzieje?trener go nie lubi??a wiecie dlaczego Giovinco nie wszedł![]()
![]()
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 28 wrz 2008, 12:03
Ten sam, największy włoski talent ostatnich lat. Ciężko powiedzieć, czy Claudio go lubi, czy nie. Póki co wyżej ceni starego Nedveda i to Czech gra w pierwszym składzie. Największym problemem naszego trenera jest fakt, że on traktuje piłkarzy na ławce jako "koła zapasowe", co w dzisiejszej piłce jest nie do pomyślenia.mete pisze:ten Giovinco ktory wedlug ciebie mialbyc najlepszym transferem mercato??o ile sie nie myle oprocz ostatniego meczu z Catania prawie nic nie gra..wiec co sie z nim dzieje?trener go nie lubi??a wiecie dlaczego Giovinco nie wszedł![]()
![]()
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 wrz 2008, 12:07
dlaczego akurat najwiekszy??Ten sam, największy włoski talent ostatnich lat.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 28 wrz 2008, 12:13
Ok - jak wolisz - jeden z największych. Może trochę przegiąłem. Niemniej jednak z obecnych włsokich młodzików chyba tylko Balotelli dorównuj mu skalą talentu.mete pisze:dlaczego akurat najwiekszy??Ten sam, największy włoski talent ostatnich lat.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 28 wrz 2008, 12:43
I Rossi10 pisze:Ok - jak wolisz - jeden z największych. Może trochę przegiąłem. Niemniej jednak z obecnych włsokich młodzików chyba tylko Balotelli dorównuj mu skalą talentu.
'Del Piero'
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 28 wrz 2008, 13:17
A myślałem, że nie wszedł bo jest zmęczony po igrzyskach(L)oczkerson pisze:a wiecie dlaczego Giovinco nie wszedł![]()
![]()
UWAGA!
Bo Camoranesi radził sobie dobrze![]()
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 29 wrz 2008, 19:50
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 wrz 2008, 20:51
PS Tak, czasem. Mój pierwszy raz był jak Roma dostała z MU 1:7maestro pisze:PS ktoś ogląda mecze LM na onecie, te na sms? Działa to jakoś możiwie? lepiej niż sopcasty i tvuplayery??
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio