Co racja to racja Dinho mial takie momenty nawet gdy byl teoretycznie bez formy ze z 20m-25m praktycznie zawsze strzelal m.in. w sezonie 06-07 kiedy to wykorzystywal praktycznie kazdy wolny (a na pewno wiekszosc) teraz nie wiem nawet kto powinien wykonywac wolne, jestem tylko pewny tego ze nie chce by byl to Alves, moze Henry ? w Arsenalu pare ladnych bramek z wolnych zawalil ? Messiemu tez nienajelpeiej to wychodzimistyk pisze:
Rzuty rozne [']
Rzuty wolne ['] - stalo sie tak jak przewidywalem, nie ma Dinho i nie ma kto strzelac, mimo ze strzelali wczoraj chyba wszyscy, nawet Iniesta sie pchal... Szkoda tylko, ze przeciwnicy tez to zauwazyli i kosza nas przed samym polem karnym, bo wiedza, ze i tak pewnie tego nie wykorzystamy
Co do kibicow to dzieki mojej swietnej jakosci obrazu nie zobaczylem dokladnie ktora grupa fanow rozpoczela burde ? Cules chyba rzucili race z gornej trybuny ? jezeli ktos dokladnie wie co tam sie stalo to bylbym wdzieczny gdyby mnie oswiecil
Laporta wyszedl sam z siebie szarpal sie i krzyczal
Ktos chyba mowil ze mecz byl beznadziejny (sedzia i kibice) moim zdaniem to glupie