Ale o jakim nurze my mówimy?Były głosy, że zanurkował na środku boiska, więc nie ma sensu o tym pisać [a jak zanurkuje w polu karnym, to stracił równowagępewnie mu nawet przez myśl nie przeszło nigdy, ze mozna wymusić karnego].
A po jakiemu odpisaliśmy?Opinię poznałem, jak widać nie wszyscy potrafią po ludzku odpisać [nie, żeby mnie to specjalnie dziwiło], ale co zrobić.
Ewidentnie po raz kolejny szukałeś zaczepki. A całkowicie skompromitowałeś się tym oto fragmentem:
A trzeciej możliwości to nie znasz?!Czy Ronaldo był faulowany przy rzucie karnym, czy nurkował ?
Moim zdaniem był nur i nie ma to najmniejszego znaczenie, że został zniesiony. Okazało się najwyraźniej, że nie dość, że gość nie potrafi grać w piłkę, to nie potrafi upadać. Co śmieszniejsze - pamiętam, że miałeś duże wątpliwości co do tej sytuacji, a teraz diametralnie zmieniłeś zdanie.Kilka kolejek do tyłu, Eboue był faulowany w polu karnym [przy okazji znieśli go na noszach] co się okazało ? wg "niektórych" [już bez nicków] Eboue nurkował, a kibice Arsenalu o tym nie piszą.
Zaiste porażające dla mnie jest to, jak tak można iść w zaparte. Może po prostu nigdy nie zrozumiem, jak można żywić tak wielką nienawiść do zawodnika.