Re: Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Valencia CF (zbiorczy)

Post autor: Valencianista » 28 wrz 2008, 16:22

Sammyy pisze:Ja czytałem o 70 mln.
Tyle kosztują same akcje.Wraz z innymi kosztami (w tym już poniesionymi przez Soriano) całość zamknie się w kwocie o 25 mln większej.
Sammyy pisze:Ps. Guardado na lewej obronie ? To będzie raczej taki styl podobny do Jansena... dobry w offensywie, a w defensywie przeciętny ;)
O ile sobie przypominam grał na lewej obronie w poprzednim sezonie.Generalnie jest niezły w obronie i przebojowy w ofensywie.Dla mnie wymarzony kandydat do efektownej i efektywnie grającej Valencii.A taką przecież chce stworzyć Emery.

Po Depor raczej spodziewać się można raczej,że się zamuruje i będzie liczyć na kontry.Liczę bardzo na grę od pierwszej minuty Vicka.Wraz z Matą i Villą powinni przełamać obronę La Corunii.Najbardziej mnie nurtuje kwestia środka pomocy.Marca widzi tam miejsce dla Edu obok Albeldy.

Edit: taka mała ciekawostka mi się przypomniała.Otóż do tej pory Lotina i Emery grali przeciwko sobie 2 razy i oba spotkania wygrał Bask.Na Riazor jego Almeria ograła Depor 3-0 zaś na Estadio de Los Juegos Mediterráneos 1-0.Oby Mister podtrzymał dobrą passę :P

Wróć do „Hiszpania”