Re: Michal Listkiewicz

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Michal Listkiewicz

Post autor: Yukasz » 02 paź 2008, 1:20

Ktoś w naszym kraju ogarnia to co się teraz dzieje? Jest choć jedna osoba? Bo na pewno nie jestem nią ja :(
Ta cała FIFA z UEFA też są nieźli z tą szybką i tak stanowczą reakcją. I albo oni robią z siebie debili i są w piłkarskiej mafii albo Drzewiecki się ośmiesza bo w jego papierach nic nie ma. Ciekawe czy FIFA i UEFA wreszcie dostały uzasadnienie Drzewieckiego :think: Wie ktoś? Zresztą Drzewiecki twierdzi że UEFIE mówił o tym co może się wydarzyć, a Boniek twierdzi że Platini w rozmowie z nim przyznał iż o niczym nie wiedział.
I jeszcze jakby debili było mało to politycy zabierają głos i udają ekspertów :zgon: :won:
W opinii członka prezydium Trybunału Arbitrażowego, mecenasa Wiktora Cajsela kurator nie miał prawa zawiesić władz PZPN. Jak ocenił, kurator wyznaczony został tymczasowo, do chwili wydania przez Trybunał ostatecznego orzeczenia. - Zawieszenie władz leży w kompetencji Trybunału, a nie kuratora - dodał Cajsel.
Myślałem że większego burdelu być nie może, a to co się działo to widać było małe miki :zgon:

Wróć do „Polska”