Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 18

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 lut 2005, 13:33

Zdecydowanie w meczu przeważał Arsenal i zasłużenie wygrał 5-1...W meczu z Bayernem powinniście poradzić sobie i wygrać 2-0 - 2-1...

thiller
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: thiller » 15 lut 2005, 13:48

mrc pisze:
thiller pisze:Bazern Kanonierom nawet nie dostanie do piet :wink:
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twoją wypowiedź :wink: ale chyba sugerujesz że Bayern jest dużo lepszy niż AFC. Jednak sądząc po prezentowanej ostatnio formie obu drużyn nie jest to takie pewne :wink: Waszystko się okarze na boisku :arrow: juz się nie moge doczekać. A co do Dennisa, to w marcu minie 10 lat od jego pojawienia się na Highbury, chyba jakiś sukces się należy z tej okazji :)
Ja powiedzialem ze Bayern przegra :wink:

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 15 lut 2005, 13:53

thiller pisze:
mrc pisze:
thiller pisze:Bazern Kanonierom nawet nie dostanie do piet :wink:
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twoją wypowiedź :wink: ale chyba sugerujesz że Bayern jest dużo lepszy niż AFC. Jednak sądząc po prezentowanej ostatnio formie obu drużyn nie jest to takie pewne :wink: Waszystko się okarze na boisku :arrow: juz się nie moge doczekać. A co do Dennisa, to w marcu minie 10 lat od jego pojawienia się na Highbury, chyba jakiś sukces się należy z tej okazji :)
Ja powiedzialem ze Bayern przegra :wink:
A to przepraszam najmocniej :!: Chyba jednak źle zrozumiałem :lol: W pełni się z Toba zgadzam :wink:
A tak przy okazji rzuce temat: <Recoba w Arsenalu> Co sądzicie :?:

thiller
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: thiller » 15 lut 2005, 13:56

nie ma sprawy.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 lut 2005, 16:21

mrc pisze:<Recoba w Arsenalu> :

uuuuu no ładnie by było, wreszcie jakis klasowy zawodnik zasilił by Kanonierów.To świetny technik, dość uniwersalny zawodnik. Duża odmiana w polityce transferowej Arsenalu, Recoba nie jest nastolatkiem, a takie zakupy preferuje Arsenal :wink:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 18 lut 2005, 21:02

wedlug mnie transwer recoby jest nie mozliwy
po pierwsze klub go nie pusci
po drugie arsenal nie kupuje takich zawodnikow tylko jakis mlodych nastolatow za grosze

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 lut 2005, 22:08

mathiasek12 pisze: mlodych nastolatow za grosze
czy za grosze to nie wiem, bo w 2004 roku za kilku młodzianów zapłaciliśmy 4 mln. funtów, poza tym młody Reyes ... Wiesz za ile był kupiony ??? Jeśli to dla ciebie mało to :?: :roll: :?:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 18 lut 2005, 22:21

mathiasek12 pisze: po drugie arsenal nie kupuje takich zawodnikow tylko jakis mlodych nastolatow za grosze
heheh, toś mnie rozbawił :) .To chyba nie jest powód, ale fakt oni ściągają młodych francuzów, hiszpanów.Można też powiedzieć, że oni "kradzeni"ale to już inny temat :) .

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 18 lut 2005, 22:53

Można też powiedzieć, że oni "kradzeni"ale to już inny temat
sugerujesz że arsenal kradnie piłkarzy ??

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 18 lut 2005, 23:01

Nie chodziło mi o to dokładnie, gdyż jest to proceder jak najbardziej uczciwy.Ale tak się nie robi panowie :!: :x

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 lut 2005, 8:32

Uchi_UfFy pisze:Nie chodziło mi o to dokładnie, gdyż jest to proceder jak najbardziej uczciwy.Ale tak się nie robi panowie :!: :x
możesz przybliżyć o co Ci chodzi?? bo nie bardzo rozumiem :?

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 19 lut 2005, 10:36

Hmmm, no np Cesc Fabregas był przez nich wykupiony chyba w wieku 16 lat, gdy był jeszcze juniorem i miał podpisany kontrakt juniorski.Nie wiem dokładnie o co chodziło, ale wiem, że to nie jest do końca legalne, gdyż Barcelona składała z tego powodu apelację do Uefa.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 lut 2005, 10:54

Uchi_UfFy pisze:Hmmm, no np Cesc Fabregas był przez nich wykupiony chyba w wieku 16 lat, gdy był jeszcze juniorem i miał podpisany kontrakt juniorski.Nie wiem dokładnie o co chodziło, ale wiem, że to nie jest do końca legalne, gdyż Barcelona składała z tego powodu apelację do Uefa.
ale jak widać w tej sprawie jakoś uefa nic nie zrobiła... cesc u nas gra i może będzie z niego jakiś supertalent.. a w barcelonie by się tylko marnował bo kogo miałby wygrźć?? Deco?? Xaviego??? wątpie... a w arsenalu akurat był niefart i plaga kontuzji w środku pola i cesc miał wolną droge do pierwszego składu.. a poza tym sam piłkarz podpisał kontrakt chyba wiedział jakie mogą być tego konsekwencje i w co sie pakuje.. przynajmniej ja bym sie starał dowiedzieć czy wszystko ok :roll:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 19 lut 2005, 11:00

Nono, dobrze, że nie został w Hiszpanii bo by nie grał i nie poznalibyśmy jego talentu.Hmm Pasztet, nie rzuce Ci konkretnych dowodów, bo sprawy nei znam dobrze, ale Flamini też jakoś nie regulaminowo, i kanonierzy muszą zapłacić 336 tyś funtów, a OM stara się o więcej i możliwe, że dostanie.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 19 lut 2005, 19:05

Dzisiaj Arsenal słabo...tylko remis z jakimś tam nieznanym klubem w 1/8 Pucharu Anglii. Bramkę dla "Kanonierów" zdobył Henry, a Lehmana w 90 minucie pokonał Gray.

Mam nadzieję, że Arsenal w rewanzu wygra :D:D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”