Re: LM Grupa H (Real, Juventus, Zenit, BATE)

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Re: LM Grupa H (Real, Juventus, Zenit, BATE)

Post autor: wianuch » 21 paź 2008, 23:27

Mecz był spokojnie do wygrania, niestety pierwsza połowa cała przespana. Druga to 20 minut dobrej gry, ale po bramce Ruuda tempo siadło i w zasadzie nie stworzyliśmy żadnej dogodnej sytuacji na wyrównanie. Gra bez skrzydłowych na dłuższą mete jest niemożliwa, o czym przekonaliśmy się dzisiaj. Przed wejściem Robbena i Drenthego nie mieliśmy chyba żadnego dobrego dośrodkowania. Heinze powinien na dłużej spocząć na ławce. Tak, zaliczył asystę, ale on co mecz zawala jakiegoś gola. Sneider najlepszy zawodnik w Realu.
R.A.B. pisze:Mam pytanie do Fanów Realu. Was tez ździwiła zmiana drenthe za VdV czy tylko mnie? akurat w pierwszej połowie tylko z jego strony było zagrożenie
Ja w pierwszej połowie żadnego zagrożenia nie widziałem, chyba że chodzi CI o ten jego strzał w trybuny. Jedynym pomocnikiem na swoim poziomie był dziś Sneijder, szkoda że tylko w drugiej połowie. VdV wg. mnie słabo, Robben z Athletic powinien zagrać od pierwszej minuty.

Myślałem, że po dzisiejszym zwycięstwie kolejne 3 mecze zagra sobie Jurek w bramce, a tu dalej trzeba walczyć o pierwsze miejsce. Bate i Zenit ostro powalczą o puchar UEFA, będą groźni w meczach rewanżowych.

Wróć do „Puchary Europejskie”