Re: LM Grupa A (Chelsea, Roma, Bordeaux, Cluj)

Awatar użytkownika
Gość Anonimowy
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: LM Grupa A (Chelsea, Roma, Bordeaux, Cluj)

Post autor: Gość Anonimowy » 23 paź 2008, 20:03

i zagrał mecz na wysokim poziomie.
Totti wczoraj zagrał na wysokim poziomie?
i nie pozwolili Chelsea na zbyt wiele
Tu się zgodzę, Roma kontrolowała cały mecz, panowała, rządziła, Chelsea nic nie miała do powiedzenia :wink:
Dziś jednak zagraliśmy dobrze i nie zasłużyliśmy na porażkę.
Nie wiem wogóle o czym mówią gracze Romy.Nie stworzyli ani jednej klarownej sytuacji pod bramką rywali (no dobra niech będzie ta jedna Brighiego) i się cieszą ze swojej postawy :| .Trzeba przyznać ,że Rzymianie zagrali dobrze w obronie, Chelsea poprostu trudno było się przebić przez ten mur.Ale sądzę ,iż po stracie bramki zespół Spallettiego powninien zatakować, bo niby czego miał bronić?Wynkiku 0-1?Tymczasem dalej grali swoje, co jest dla mnie wogóle niezrozumiałe.

Następny mecz w Rzymie i mam nadzieję ,że zobaczymy całkiem inny zespół niż ten z Londynu.Roma musi się wziąść w garść chcąc awansować.Z Chelsea napewno nie będzie łatwo, potem wyjazd na trudny teren do Cluja a na ostatek czeka Bordeaux.Jeśli gra zespołu z Włoch się nie zmieni to wątpie by awansowali, patrząc na terminarz grupy najwyrzej stawiam Cluj, które ma do rozegrania u siebie dwa mecze, ale za to najważniejsze czyli z Girondins i właśnie z Romą.

Wróć do „Puchary Europejskie”