FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 756

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 26 paź 2008, 15:14

PubuśBubuś pisze:
Mentor pisze:Zwycięstwo w Garn Derby daje tyle samo punktów co zwycięstwo nad Almerią.
Tak samo wyniki 1:0 też dają 3 pkt. Mnie osobiście chodziło tu raczej o formę, a nie zaaplikowanie rywalowi sporej ilości goli.
Mentor pisze:Wynik co najmniej dobry jak na taki zespół
Czyli sam uznajesz, że Almeria silną drużyną nie jest. Nareszcie przyznałeś mi rację.
Już widać dlaczego matura tak słabo wychodzi, bo czytanie ze zrozumieniem leży u niektórych. "co najmniej" to nie to samo co "co najwyżej". Naprawdę :D

A o meczu to tylko tyle, że zajebisty w naszym wykonaniu i oby tak do końca, przynajmniej do grudnia :P

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 paź 2008, 15:16

Logan pisze:Poczekajcie pół roku, rok. Jeśli uzna, że dostaje za mało minut (co jest prawdopodobne) to zacznie robić kwas w drużynie, spotykać się na kawie z działaczami np. Interu itd. A spróbujcie czegoś nie wygrać w tym sezonie. Miłość Aleksa do nowej drużyny pryśnie jak bańka mydlana.
barcelona to nie arsenal. malo kto chce od nas odchodzic

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2008, 15:21

PubuśBubuś przeszedł na wyższy poziom abstrakcji i przestałem go rozumieć :/

A co do Hleba to przecież wiedział na co się pisze przechodząc do Barcelony.

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 26 paź 2008, 15:23

Pubuś widze znowu rozbil bank, ale to zadna nowosc bo zawsze znajdzie sie ktos kto krytykuje dobra postawe Barcy, slabi przeciwnicy, stronniczy sedzia, szybsze buty etc.
Almeria i Basel to słabe drużyny a z Atletico zawsze szło nam łatwo, więc nie popadajmy w huraoptymizm !

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 26 paź 2008, 15:24

Mentor pisze:
Logan pisze:Miłość Aleksa do nowej drużyny pryśnie jak bańka mydlana.
Nie przypominam sobie, aby Hleb wspominał kiedykolwiek o miłości do Barcelony.
http://www.kanonierzy.com/shownews_id-7 ... onie.shtml

Popatrz też dobrze na zdjęcie wyżej (dodam robione na prezentacji piłkarza, czyli w momencie, w którym nie rozegrał ani jednego meczu w barwach Barcy)

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 26 paź 2008, 15:27

rkoeman pisze:barcelona to nie arsenal. malo kto chce od nas odchodzic
Dos Santos, Fabregas, Ronaldinho, i całe tabuny innych graczy zostali wzięci siłą :(

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 paź 2008, 15:27

Całowanie herbu klubu to nie zawsze oznaka miłości dla tego klubu, czasem to chęć "odegrania się" na byłym pracodawcy vide Rooney wczoraj :D lub też podlizanie się nowym kibicom.

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 26 paź 2008, 15:29

fieldy pisze:Całowanie herbu klubu to nie zawsze oznaka miłości dla tego klubu, czasem to chęć "odegrania się" na byłym pracodawcy vide Rooney wczoraj :D lub też podlizanie się nowym kibicom.
a czytałeś całego newsa i jego wypowiedź dla BarcaTV :> ?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 paź 2008, 15:35

Napisali, że powiedział że kocha Barcę. Nawet jak to powiedział, to nie znaczy że ten klub kocha. Jak mówię, mówić można dużo, nie zawsze jest to prawdą, Arsenal też "kochał".

Jak Xavi powie, że kocha Barcę, albo Puyol to im uwierzę, jak mówi Hleb - na minuty przed podpisaniem umowy, albo na prezentacji - nie. Bo mi tu śmierdzi podlizywaniem się, a nie "prawdziwym uczuciem" :D
zwłaszcza, ze jeszcze zanim Mourinho zjawił się na Sam Siro - Hleb kochał Inter :lol:

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 26 paź 2008, 15:39

fieldy pisze:Jak Xavi powie, że kocha Barcę, albo Puyol to im uwierzę, jak mówi Hleb - na minuty przed podpisaniem umowy, albo na prezentacji - nie. Bo mi tu śmierdzi podlizywaniem się, a nie "prawdziwym uczuciem" :D
zwłaszcza, ze jeszcze zanim Mourinho zjawił się na Sam Siro - Hleb kochał Inter :lol:
No i właśnie Loganowi chodzi o to, że jego uczucia są nieszczere. Kocha klub, w którym często wychodzi w pierwszym składzie.

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 26 paź 2008, 15:42

fieldy pisze:Napisali, że powiedział że kocha Barcę. Nawet jak to powiedział, to nie znaczy że ten klub kocha. Jak mówię, mówić można dużo, nie zawsze jest to prawdą, Arsenal też "kochał".

Jak Xavi powie, że kocha Barcę, albo Puyol to im uwierzę, jak mówi Hleb - na minuty przed podpisaniem umowy, albo na prezentacji - nie. Bo mi tu śmierdzi podlizywaniem się, a nie "prawdziwym uczuciem" :D
No dokładnie. Zatem jak coś pójdzie nie po jego myśli ( czyt. będzie grał nie tyle co chce, Barca nic nie wygra) miłość, którą okazywał zaraz po przejściu do klubu pryśnie jak bańka mydlana. O nic więcej mi nie chodziło :)

Naprawdę dziwę się, że Barcelona go sobie sprowadziła, po tych jego spotkaniach za plecami Wengera z działaczami Interu. Na całe szczęście takiego kolesia nie ma już w naszej ekipie

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2008, 15:47

Fotka z całowaniem herbu to normalka. Dla mnie to nic nie znaczy. Oczywiście jest to fajne zwłaszcza gdy herb całuje zawodnik lubiany (Alves \o/ :P ), ale nic poza tym. O wypowiedzi rzeczywiście zapomniałem, ale tak czy inaczej swoje zdanie podtrzymuję. Nie oczekuję od niego miłości do klubu. Z tym się trzeba po prostu urodzić. Jeżeli ktoś kocha Barcelonę to świetnie, ale jeżeli nie to też nie ma w tym nic złego. Poza tym napiszę raz jeszcze - Hleb na pewno wiedział na co się pisze przechodząc do Barcelony.

PubuśBubuś zwolnij trochę bo mam zajady :/

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 26 paź 2008, 16:21

Mentor pisze:PubuśBubuś zwolnij trochę bo mam zajady :/
Aha. Spowodowane są one stukaniem palcami w klawiaturę? :lol:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 paź 2008, 17:09

PubuśBubuś pisze:
rkoeman pisze:barcelona to nie arsenal. malo kto chce od nas odchodzic
Dos Santos, Fabregas, Ronaldinho, i całe tabuny innych graczy zostali wzięci siłą :(
ronaldinho odszedl bo klub go nie chcial

pubusbubus i logan - wspolczuje wam. jak wiekszosci kibicow druzyn angielskich. czytanie wymyslow angielskiej pracy zrobilo wam dziury w mozgach

cesc tak kocha arsenal ze odejdzie jezeli tylko zglosi sie po niego klub ktory liczy sie w czymkolwiek. bo wie ze tylko w realu, barcelonia czy milanie moze wzniesc sie na szczyt. w arsenalu moze walczyc o mistrzostwo raz na 5 lat

hleb nigdy nie mowil ze kocha barcelone. po prostu odszedl do jednego z najwiekszych klubow na swiecie z klubu w ktorym nic by nie osiagnal. ogladalem wypowiedz hleba dla barca tv. w przeciwienstwie do was rozumiem katalonski i hiszpanski.

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 26 paź 2008, 17:27

rkoeman pisze:w przeciwienstwie do was rozumiem katalonski i hiszpanski.
Winszuję, choć ja nigdy nie twierdziłem, że któryś z tych języków znam :lol:
rkoeman pisze:cesc tak kocha arsenal ze odejdzie jezeli tylko zglosi sie po niego klub ktory liczy sie w czymkolwiek
Masz fajnie wąskie myślenie. Jak Barca zdobywa trofea, to logiczne jest, że piłkarze nie chcą odchodzić, ale wcale nie jest powiedziane, że kochają ten klub. Są tutaj, bo Barcie dobrze idzie. Myślisz, że w składzie masz samych Puyolów? :lol: W większości są to najemnicy.
rkoeman pisze:ronaldinho odszedl bo klub go nie chcial
Co z tego że to był powód. Chciał odejść, i odszedł. Nie obchodzi mnie powód.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”