na pewno nie - co pokazuje przyklad iniesty i messi'egoRezus pisze:Gdybanie, nie wiadomo nie zawsze "dobry" trener będzie miał wpływ na eksplozję talentu piłkarza.Hanni pisze:Co do kradzieży piłkarzy, bo tutaj Pan koeman płacze dniami i nocami. Cesc nigdy nie rozwinąłby się tak pod okiem Rijkaarda jak w Połnocnym Londynie
to czy ci sie podoba nie ma sie nijak do rzeczywistosci. przykre acz prawdziweA ile z tych podań była grana do gracza, który stał obok niepilnowany. Tu nie chodzi o statystyki. Widzę, że chcecie mi wmówić, którego gra bardziej mi się podoba. Skoro wam tak zależy, to próbujcie. A nóż się uda.
btw - hanni, cesc nie grywa na takiej pozycji jak xavi w barcelonie. co nie dziwi bo praktycznie nikt tak na swiecie nie gra. niby pirlo bywa tak ustawiany ale jednak nie umie grac bez strat jak xavi
pisanie ze xavi podaje tylko do najblizszego pilkarza (to juz pubus pisal) to kolejna zlota mysl. rownie dobrze ja moge napisac ze cesc umie tylko podac do przodu i czasem sie uda (choc kazdy kto oglada fabregasa wie, ze tak nie jest)