Gattuso pokazuje ze jest prawdziwym milanistom.ciagle gra z opatrunkiem na rece napewno odczuwa bol.mimo tego jest swietny w tym sezonie(nawet Ancelotti przyznal ze najrowniejszy w tym sezonie).dotego coraz lepiej radzi sobie w ofensywie choc tego chyba nikt od niego nie wymagaTutaj dochodzimy do Gattuso ktory chcial zmienic otoczenia i zapewne duzy wplyw na takie ciagotki mial nieudany poprzedni sezon w jego wykonaniu oraz Milanu w ogole. Dobrze ze Galliani wybil mu to z glowy bo Rino zaczyna grac w koncu tak jak sie od niego oczekuje a nawet lepiej. Kilka ostatnich spotkan moze sobie zdecydowanie zapisac po stronie plusow. Nie tylko zapiernicza w defensywie do czego przyzwyczail ale rowniez strzela gole i asystuje (w ostatnich meczach naliczylem 3 jego asysty). Mam nadzieje ze przynajmniej utrzyma obecna dyspozycje i bedzie waznym ogniwem druzyny.
Emerson w tym sezonie mnie zadziwia.swietnie sie wywiazuje ze swojej roli.czasem blysnie jakims ladnym podaniem.chyba na takiego Emersona liczylismy po jego transferze
Pirlo ma teraz rywala w osobie Seedorfa(ktory gra dobrze na tej pozycji) i jezeli chce grac to musi prezentowac jakis poziom bo jednak widac ze nie jest nie zastapiony
wczoraj dobry wystep zaliczyl Pato braklo mu tylko bramki(cudem pilka nie wpadla po jego glowce oraz mial ladny strzal po przedryblowaniu kilku rywali).Pato gra dobrze gdy ma partnera w postaci Pippo lub Borriello bo sam w ataku sie nie nadaje.szkoda ze nie zagral wczoraj Marco bo to nasz najlepszy napastnik jak narazie
jak wroci Nesta to bedzie lepiej bo ile dziura po Pirlo jest wypelniona to obrona czasem sprawia ze mam noz na gardle.Nesta powinien zapewnic spokoj w defensywie.ciekaw jestem rowniez formy Senderosa
rowniez Antonini wyrasta na pewnego zmiennika.w defensywie jest swietny musi jeszcze popracowac na ofensywa.
mam nadzieje ze z Napoli bedziemy kontynuowac dobra passe i obejmiemy prowadzenie w tabeli