Skąd ta nienawiśc do Hamiltona? Chyba nie przez jego aroganckie zachowanie? Tak samo przecież zachowują się Mourinho czy Jane Ahonen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 02 lis 2008, 20:58
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 02 lis 2008, 21:11
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 lis 2008, 21:26
A ile taka lalka jest warta? Gdyby Hamilton pasł owce zapewne ona nawet nie chciałaby na niego splunąć, przynajmniej tak jest w gdzieś 90%. A że Hamilton odnosi sukcesy to i laska się znalazła, nie ta to inna. Przy Kubicy też jakaś się kręciła ale to Robert ją olał (jeśli wierzyć użytkownikom onetu bo osobiście na pudelki nie zaglądam).olson pisze:Zazdroszczą mu panny!!!!1111111111jedenjedenjeden
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcus Gronholm » 02 lis 2008, 21:49
Wydaje mi się, że nie opony zadecydowały a silnik zadecydowały o słabej końcówce Glocka - w końcu to chyba jego bolid płonał po wyściguGlock nie zmienił opon na przejściowe, a reszta tak, zabrakło ile ? 300 m?
Zaryzykowali, założyli slicki, po WARM LAPie zorientowali się że to kiepski pomysłWytłumaczy mi ktoś dlaczego Kubica nie startował normalnie tylko zjechał do boksów przed startem
A ja nie. Uwierz mi, że będzie o wiele nudniej niż teraz. Kwalifikacje i procesja. Już teraz jest bardzo ciężko wyprzedzić kierowce w słabszym bolidzie. Jak wprowadzą standardowe silniki od 2010 to się może nuda podczas wyścigu zrobić. Ale pożyjemy, zobaczymy.Ja bym sobie życzył tylko jednego - zobaczyć wszystkich kierowców w takim samym bolidzie aby przekonać się kto ile tak naprawdę jest wart.
Marcus Gronholm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 02 lis 2008, 21:56
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcus Gronholm » 02 lis 2008, 21:59
Pomyłka, jednak chodziło o opony.Wydaje mi się, że nie opony zadecydowały a silnik zadecydowały o słabej końcówce Glocka - w końcu to chyba jego bolid płonał po wyścigu
Marcus Gronholm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lis 2008, 22:54
Ahonen arogancki? On chyba bardziej skryty jest, ale mniejsza o to.Hanni pisze:Chyba nie przez jego aroganckie zachowanie? Tak samo przecież zachowują się Mourinho czy Jane Ahonen
Bardzo liczę na to, że uda się wprowadzić jednakowe silniki. To już będzie krok naprzód.Yukasz pisze:Ja bym sobie życzył tylko jednego - zobaczyć wszystkich kierowców w takim samym bolidzie aby przekonać się kto ile tak naprawdę jest wart.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 02 lis 2008, 23:03
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lis 2008, 23:10
zalezy od punktu widzenia. to byloby znaczne ograniczenie rywalizacji konstruktorow - jestem pewien, ze wielu by sie to nie podobalo. z punktu widzenia bardziej wyrownanych szans dla kazdego byloby to dobre. z punktu widzenia ekonomicznego takze. z kazdego innego juz niekoniecznie.Mentor pisze:Bardzo liczę na to, że uda się wprowadzić jednakowe silniki. To już będzie krok naprzód.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 lis 2008, 23:23
Ale byś miał pewność że wygrał najlepszy kierowca a nie najlepszy bolid kierowany przez kierowcę. Poza tym ja nie mówię o całym sezonie bo na ten temat nie mam wyrobionego zdania ale w przynajmniej jednym wyścigu już chciałbym zobaczyć taki scenariusz. Gdyby Kubica jeździł w ferrari to raczej bym nie chciał jednakowych silników w całym sezonie ale jak jeździ w takim BMW które i tak najgorsze nie jest to sam nie wiem. Z jednej strony obecnie konstruktorzy maja o co walczyć i stale muszą osiągać progres ale z drugiej pozostaje niesmak porównując niektóre wyścigi Kubicy kiedy to raz mimo i tak wolniejszego bolidu potrafi nawiązać walkę z najlepszymi a innym razem nawet dokonując cudów widać że z jego bolidu nie da się nic więcej wycisnąć i przegrywa nie tylko z czołówką po czym ma się wrażenie że za dużą rolę odgrywa maszyna a nie człowiekMarcus Gronholm pisze:A ja nie. Uwierz mi, że będzie o wiele nudniej niż teraz. Kwalifikacje i procesja. Już teraz jest bardzo ciężko wyprzedzić kierowce w słabszym bolidzie. Jak wprowadzą standardowe silniki od 2010 to się może nuda podczas wyścigu zrobić. Ale pożyjemy, zobaczymy.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 03 lis 2008, 15:23
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 mar 2009, 0:42
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 mar 2009, 3:05
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 26 mar 2009, 11:24
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 26 mar 2009, 12:29
Killerbean
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited